Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti hány embert ismertek...

Ti hány embert ismertek személyesen erről az oldalról?

Figyelt kérdés

Illetve hogyan jellemeznéd őket?

Egy embert ismerek innen. Ő okos és értelmes. Mást nem tudok, aki használja az ismerősi körömben.

Ti?

2018. ápr. 1. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

6 embert.

Lány vagyok

2018. ápr. 1. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
41%
Csak néhányat ismertem, de sajnos az is túl sok volt, mondjuk egy-kettő még meg is közelítette azt, amit normálisnak lehet tartani. Illetve lettek volna olyan lányok, akiket szívesen megismertem volna személyesen is, de eltűntek, vagy valami hülye indokkal hárítottak (pl. volt, aki azt írta, hogy már túl sokat tudok róla, és kényelmetlenül érezné magát, ha találkoznánk, egy másikat megjelöltem ismerősnek fb-on, visszaigazolt, pár óra múlva meg már írni sem tudtam neki, mert elérhetetlenné vált, és valószínűleg itt is tiltott, pedig nem tettem semmit), szóval szerintem nem vesztettem túl sokat. Amúgy is kevés a normális, tisztességes ember, de mintha itt még kevesebb lenne. Belefáradtam az itteniekkel való kommunikációba, az értelmetlen körök lefutkosásába, pedig régebben nem hittem volna, hogy elérem ezt a pontot.
2018. ápr. 1. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyet sem, de nem is ismerkedni "járok" ide.
2018. ápr. 1. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyet nem ismerek nem tudtam, hogy itt meg parkapcsolatok is szövődnek, amugy komolytalannak tartom az egesz oldalt, lehet, hogy van olyan aki komolyan veszi de az az ő baja
2018. ápr. 2. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!