Taekook szerintetek valódi?
Csupán érdekel, ki és mégis hogyan vélekedik erről, ugyanis szerintem rengeteg bizonyíték utal rá. Kevés véleményt olvastam, tehát jöhet dögivel, bármit is gondoltok. :33 (persze ha csak kötözködni jön ide valaki, akkor el is mehet, az én dolgom, hogy mi érdekel, mi foglalkoztat)
Értem én, hogy Koreában egészen másképp működnek a kapcsolatok meg eleve az, hogy bandán belül a közvetlenség is természetes (pl, hogy alvás közben átkarolják egymást). Viszont kérdem én, mióta tartozik bele a barátság zónába az, ahogy JK néz Taehyungra avagy fordítva? Miért is birizgálják egymás haját, nyakát, vállát, combját és a legfőbb, hogy JK miért engedi egyedül V-nek? Szerintem igazán érdekes, ahogy viselkednek, szerintetek? ^^

Sziasztok!
Valószínű írásommal meglepetést fogok okozni.
Forrásaim koreai csatornák, tévék , hanganyagok..stb
Az együttes több mint 7éve sikeres. Debütkor robbantak be,nem véletlen a nevük és rajongóik neve se. Az időszakon a hangsúly!!
7 ÉV!! Kezdetektől össze zárva 7 "kamasz"
Egy kis lakásban ,emeletes ágyakon és egy sors. Ők választották igaz,de ettől még nehéz. Csak egymásra számíthatnak. Sok-sok év. Család,testvériség. Egymás lelki társai jóban-rosszban.Kaptak ők azért hideget-meleget. Vádolták őket ,hogy énekelni se tudnak..stb.
Hónapok óta tanulmányozom a koreai kultúrát. Rengeteg pszichológiai tanulmányt/elemzést is olvastam róla és arról, hogy lehetnek ezek a srácok egy fél világra hatással.
Magyarország elég elmaradott e-téren. K-pop. Koreai kultúra.
Sokan "modern rabszolgatartás"-nak említik. Tény,hogy akinek nem sikerül valóban hasonló, de ez más téma.
Na de ők nem Hálistennek, viszont mindenért keményen meg kellett és kell dolgozniuk!!!
Koreában nagyon sokáig nem voltak női színészek - az ő szerepeiket is férfiak alakították/játszották. Ruha, smink(!!), miegymás.
MEGSZOKOTT volt. ELŐADÓMŰVÉSZEK! Csoszonkorban se volt ritka, hogy ilyen művészbe szerettek bele, de ilyen kiváltsága általában csak a koronahercegnek lehetett..stb..de ez más téma. A lényeg,mindent el kellet tudniuk játszani ÉLETHŰEN! - egyébként akár lefejezés is volt.(Lásd Lee Joon Gi - A király és a bohóc)
Tetszeni kellett a közönségnek. - akkor is ha nő, akkor is ha férfi nézi és akkor is ha "MELEG" - értsd jól. Ez itt már üzletpolitika.
Akkor van siker, ha mindenki rajong. Nem csak egy réteg.
Ők sok mindenben előttünk járnak, sok mindenben tökéletesek és akkor kanyarodjunk ide : BTS
A tagok külön-külön is fel tudnak dolgokat mutatni. Rengeteg dalszöveget ők írnak, hangszerelnek és sok koreográfiát is ők hoznak össze.Több hangszínük van. Emellett sport, extrém sport, egyetem, több hangszeren játszás , adakozás..stb..már-már tökéletesek, de EMBEREK! (érzelemmel, vágyakkal)
IDOL. Példakép. Náluk ennek nagy hagyománya van. Mindenki az akar lenni kiskorában, mint itthon a tűzoltó,katona..stb :)
Így választanak iskolákat is. Válogatók vannak, ahol a tehetséges fiatalokat "bandákba" válogatják és választanak nekik stílust, hangszínt, jellemet. Itt mondjuk ők megint Hálistennek szinte magukat adhatták.
RM alapból sikeres volt és az első együttes ahol a "LEADER" nem a legidősebb. Tudni kell,hogy Koreában hatalmas tisztelet övezi az idősebbeket,felnéznek rájuk, tisztelik őket,ő ül le elsőnek, kezd enni - ha azt mondja kösd be a cipőfűzőm akkor az van - így rangsorolnak - de ez is már téma.Ők szeretik egymást, nem érzékeltetik annyira.
BTS - Olyan sikereket zsebeltek már be mostanára(kb.150díj), hogy a nagyoknak se igazán sikerült világszínvonalon. Max. Michael Jackson és hasonlóak.
100millió eladott online jegy, több százezer rajongó koncerteken, hatalmas fan-club..stb.
Most pld.Jimin a legkeresettebb és 4dalával 450millió letöltésnél jár. Ezt senki nem érte még el eddig!!! - és a legkeresettebb szó az ő neve. Akrobatikus balettet tanult és sokféle táncot elsajátított olyan szinten, hogy évek óta a K-pop királya és a legjobb táncos címet is kapja. Ezt világszintű szavazással és értékeléssel kapja,nemcsak rajongói szavazattal.De többieket is emelhetném ki sorban más és más miatt, csak nála ez egyedüli dolog. Kitüntették a hazájában is és több rangos eseményen is külön díjazták.
Tegyük hozzá ,hogy hány évesek azt is..mert ez így ilyen formában keveseknek adatott meg.
És jön a lényeg. Bőrösség.
Egyébként náluk(Koreában) tényleg ilyen a szeretet és ez olyan ,mint 2barátnő - 2testvér nálunk. Barátot nem írok,nálunk a férfiak másképp gondolkodnak. Kinyilvánítják a szeretetüket és nekik fontos az érintés is, így kommunikálnak. Most az,hogy megsimogatja , ráteszi a kezét a lábára vagy megszorongatja vagy akár együtt alszanak ölelkezve - semmit nem jelent.Még a puszi se arcra, nyakra, kézre.(Testvérek)
Amikor megfenyegették Jimint. Jin összeveszett az ügynökséggel, mert nem akarták engedni befesse a haját. Ő azt mondta akkor magának festi be. Ugyanolyan hajjal és ruhában lépett fel akkor, mint Jimin.
Ezek a fiúk imádják egymást. Tiszta szeretettel. Tök mindegy divat "hajókat"(párosokat) kreálni.
BTS. Szeretik egymást, egymás családjai éveken keresztül. Ahogy összekerültek nem találkozhattak a valódi családjukkal..stb.
Volt, hogy napi 20órát gyakoroltak és közben utaznak is. Náluk az alvás és szabadidő óriási kincs. Állandó elvárások és megfelelni vágyás. Óriási teher. Ők is EMBEREK. Több fellépés fájdalommal, de végig csinálták. Összekovácsolta őket a választott "SORS".Egymás lelki társai. Mint pld. Jimin és V. Igazi lelki társak, nemcsak testvér és barát.
És most gondolom ezzel mindenkit meg fogok lepni :)
Vkook?? - ááááááááá - ez olyan,mint a többi "hajó"
Volt egy válasz amiben megemlítették : dispatch
Vannak olyan szervezetek ott, amikben olyan emberek működnek együtt - akik ráragadnak a sztárokra, minden lépésüket figyelik, előre tudják mikor hol szállnak meg, időbeosztásukat és mindent. Képesek beépülni szállodákba vagy bárhova és hónapokig csak figyelni a sztárok szokásait . Lehallgatják a sztárokat, követik, levideózzák..stb. Ezek a szervezetek ha fizetnek nekik elhallgatják(!) vagy nyilvánosságra hoznak "BÁRMIT".
Nos mostanra valósnak titulálta a Jikook-ot a dispatch" Én nem vágok be linkeket, rengeteg lenne :) És nem akármilyen bizonyítékokkal - amit nem mellesleg - az ő elmondásuk szerint a BIGHIT nem engedett nyilvánosságra hozni. <---- itt idéztem!
Kis magyarázat. Kezdetekkor Jungkook csodálta Jimint. Milyn szép. Ő inspirálja. Kihozza belőle a legjobbat..stb. Jimin eleinte nem vette az adást - sőt.Elmosolyogta, elpirult - ilyesmi. Aztán ő is egyre többet jegyezte meg milyen "cuki"..stb. "CUKI" - ezt a szót Koreában CSAK nőkre mondják. "Kedvesre". Ezt akkoriban még poénként fogták fel. Csak azután történt valami. Amit a többi tag sose csinált. Mindig együtt voltak. Külön senki nem mászkált - csak ők. Egymás szülinapjára utat vettek. Párizsba, Japánba és ketten mentek el. Kiderítették.hogy Jungkook még órákat is vett előtte : "Hogyan filmezzük házastársunkat" - ilyesmi címmel. Ekkor vettek egymásnak Bvulgari "eljegyzési" gyűrűt is. Jungkook folyamatosan elszólta magát vlive-okban és live beszélgetéseken. Úgy nevezte Jimint és becézte - ami kint Koreában csak házastársak tehetnek meg , egyéb esetben ez sértés és hatalmas tiszteletlenség, ami nem megbocsátható. Tehát nem direkt tette. Első estben még a tagok is ledöbbentek, de utána már úgy csináltak mintha nem vennék észre. Vagy szándékosan vagy már megszokták.(egyébként mai napig "babázzák és "kedvesemezik" egymást)
Vagy a Jungkook-nak az a születésnap amikor elfújták a gyertyát és megkérdezték mi lenne a kívánsága és azt mondta - azt kívánja Jimin legyen a jövendőbeli "barátja". Nevettek, összenéztek és Jimin vállon is verte viccesen. De ez náluk valós kapcsolatot jelent.
Amikor Jimin megkérdezte Jungkookot mit vegyen neki születésnapjára és ő azt válaszolta : házat. Nevettek, összenéztek és Jimin vállon is verte megint viccesen. Hiszen Koreában a "férfi" házat vesz a választottjának a "nőnek/kedvesnek".
Vagy amikor Jungkook rohant Jiminhez és vitte neki az első hóból gyúrt hólabdát. Koreában ez a randevúra való felkérés jele. Az elő hó szerencsét is jelent egy kapcsolatban.Előtte jegyezte meg Jimin ,hogy Jungkookot el akarja hívni randira. Senki nem gondolta akkor komolyan.
És ami kiverte a biztosítékot - mindkettejük övén volt egy amulett egy élő adásban, amin az együttestagok is megrökönyödtek.
Koreában ilyet "CSAK" férj és feleség viselhet. Egyébként hatalmas sértés a kultúrájukra is.
Jungkook ház vásárlása se véletlen ahol vette.
Sok mindent eljátszhatnak, hiszen azért ELŐADÓMŰVÉSZEK - ebben tökéletesek. Lásd "V" vagy Jimin - most is őt hozom inkább fel, mert nála mindig hatalmas az átalakulás - mind kinézetben, mind hangszínben. Mindent tud. Biztos vannak előre megbeszélt dolgok mindenhol - hiszen mint mondtam mindenkinek meg kell felelni. A bizonyos "hajósoknak" is. Mikor adni kell és mikor visszafogni magukat.
Nézd Jungkook - mennyire kiférfiasodott azután, hogy Jimin megjegyezte Wonho izmait. Akkor még volt egy beszélgetésfoszlány is, hogy Jungkook sértve érezte magát és mondta ő is lehet ilyen. Mostanra edz és a fellépéseken már nem azt a félénk kisfiút látod. Viszont a Run epizódokban megint olyan.
"V" nézése? - az a srác ízig-vérig színész. Ezt tapasztalhattuk már egyszerű helyzetekben is. Szó nélkül és fapofával meg bír állni dolgokat. Eljátszani szerepeket. A sima Hófehérkés dolognál is. Haláli a fazon. Majd épp azt hagyja ki hogy hogyan nézzen bárkire? Ugyanígy néz sokszor Sugára, Jinre - J-Hope.. bármelyikőjükre:)
dispatch - twitteren van egy forrás - Elválaszthatatlannak írja le őket. Egy kocsiban "haza" mennek. Még olyat is hallottam ,hogy már házastársak. Nyilván ez azért már lehet túlzás is , de valljuk be a kultúra náluk komoly és szándékosan nem sértenék.Túl sok dolog történt kettejükkel ami már sértő lenne, ha nem lenne valami.
Több év visszanézés, kultúra megismerése és jelentése után én sok esélyt adok arra, hogy ez egy valós kapcsolat.
Megint dispatch - Úgy hallottam KOREAI ismerőstől - ők nem hazudnak. Pénzért vagy elmondják vagy elhallgatják az igazat - attól függ ki fizet többet.Több elszólás volt részükről, amit töröltek utána.
Megjegyzés : Nem ismertem a BTS-t. Nem voltam rajongó és "Jikook - ker" Egyszerre kezdtem el nézni koreai drámákat és az együttes pályáját.
Megjegyzés : Nem ismertem a BTS-t. Nem voltam rajongó és "Jikook - ker" se. Mára rengeteg mindent megértettem. Tisztelem őket bármilyenek is az életben. Biasom lett : Jimin
Imádom mindegyik srácot. Ők amit letettek az asztalra nem semmi. Tök mindegy milyen segítséget kaptak az ügynökségüktől hozzá - nem véletlenül sírtak már mindannyian.
I love Purple :)
A 13-as kommentelőnek írom.
Szerintem vágni lehetett egész végig ,hogy jimin és jungkookra vezettem le😊 Jikook
A többi kreált “hajó” fanservice
És egyébként most a Flakonos epizód végén is teljesen láthattátok a kialakult történetet. A baráti és testvéri szeretet az az ..amit a végén jimin, jungkook csinált V miatt.
Jimin Lelkitársa és legjobb barátja lett V.
Jungkook ment volna haza már jiminnel. Türelmetlen volt ,de maradtak miatta jimin kérésére.
Egyébként egy nagyon érdekes dolgot találtam most a neten amivel szinte teljesen egyetértek. És van rajta magyar fordítás :
A csatornára feliratkozni érdemes és visszanézni is ..amit eddig megosztott! Ha hamarabb látom jobban tudtam volna fogalmazni írásomban😊
Ha jól számolom 2018 vége- 2019 elején már a tagoknak is elmondták a dolgokat - jimin és jungkook. Viszont gondolom már sejtették egy ideje😊
És azért lesz érdekes nagyon megnézni a linkelt videót mert rengeteg mindent meg fogtok érteni

Hmmm. Kezdjük ott, hogy együtt nőttek fel. Írtó közel állnak egymáshoz, mint legjobb barátok, testvérek.
1. Seggcsapkodás
Én a legjobb barátnőmmel ovi óta legjobb barátok vagyunk, ugyanabba a suliba jártunk, mindig mindent együtt csinálunk. Az osztályterem közepén van hogy megkérdem : dikmá nőtt a csöcsöd? Vagy dejó a segged!...Sokszor csapdossuk egymás seggét, poénból fogdossuk egymás combját, beleülünk egymás ölébe, van hogy poénból maszk-szájrapuszit adunk stb stb. Egyszer angol emelt órán velem szemben ült, jó pózban, pont szépen világította meg az arcát a fény, szép volt, így a fejét néztem, nem azért, nem tetszik, hanem mert látom, hogy szép. xd Mondom hűha de jó csaj a legjobb barátnőm. De egyikünk sem meleg, csupán annyira összevagyunk nőve, meg egymáshoz vagyunk szokva, hogy minden poén, és természetes. :)
Imádom a BTS shippeket, nagyon cukik, mindig modolygok rajtuk, de ezek szerintem inkább ilyen testvéri/legjobb baráti shippek. :D
12- Szerintem te hülyeségben hiszel. Ha van is ilyen szervezet és szolgáltatás, akkor sem tudnának mindenhová beépülni, folyton figyelni és lehallgatni az embereket. Ezt részletesen is kifejthetném, de ha gondolkozol kicsit, akkor te is rájössz.
Ha valamelyik tag meleg lenne, az akkor sem vállalná fel soha.
Nem, hogy házasság. :D
Koreában összesen 6 híresség vállalta fel és azok már mind tönkrementek, más országban élnek, vidéken élnek és az egyik öngyilkos lett.
Még rengeteg év kell ahhoz, hogy a koreai emberek elég nyitottak legyenek és elfogadják ezt. Szinte minden ellene szól, a kultúra, a nevelés, a gondolkodásmódjuk..
Én nem is szeretném, hogy melegek legyenek, mert akkor nem lehetne saját gyerekük, aki hasonlít rájuk, örökli a tulajdonságaikat és a tehetségüket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!