Valaki tud nekem írni IGÉNYES kpop fanfictionoket? Bts, monsta x főleg, illetve bxb témában utazom, tehát yaoira gondoltam.
Mostanában ki sem látok a szenny írások mögül, ezért szívesen venném, ha, aki tud linkele pár olyan ficit, ami viszonylag hosszabb, inkább lélektani és/vagy angst. Yoonmin, Taekook, Yoonseok, Hyungwonho, Hyunghyuk érdekelne, ha lehet wattpadon (ha angol az is jöhet ao3-on is)
Köszönöm :3
Én ezt olvasom most:
a 3. fejezetnél tartok és bár se angst se lélektani, csak smut, de bírom eddig :D az hogy lélektani az mit is takar pontosan amúgy? tudsz egy jót ajánlani nekem? :D
És ezeket raktam várólistára:
Én wattpadon még sosem találtam jó fanficeket, magyarok között főleg nem:/ Ao3-on használnám a keresőt, beírsz egy shipet, beállítom, hogy csak befejezetteket lássak és a legjobban értékeltek legyenek előbb. idk, biztos próbáltad már, csak gondoltam leírom, én mit szoktam csinálni
Ezt olvasd el, bőgni fogsz
Köszönöm! Mindenképpen el fogom ezeket olvasni!:3
Hát lélektani az mikor a karakter érzelmei meg gondolatai, fejlődésének ábrázolása van előtérben. Hű hát tudok mondani ilyet wattpadon, amiket szeretek: [link] (bár ezt csak a feléig olvastam) [link]
[link] Ez itt egy angol
Meg, ha érdekel a lélektan, magamat tudom ajánlani :’D -> [link]
(első vagyok)
Köszi a linkeket! A tiéddel fogom kezdeni :D Látom, többet is írtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!