Supetar kérdése:
Mi a Doktor valódi neve a Ki vagy doki? sorozatba? Illetve nem gondolkoznak újra a telvízíósok a szinkronon?
Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 01:45
1/9 anonim válasza:
1 Nem derül ki, csak az, hogy hogy írják Gallifrey-iül. 2 Erról nincs információm, én szeretem feliratosan.
3/9 anonim válasza:
Nem derült ki soha, hogy mi a neve, szerintem nem is fogjuk soha megtudni.
A szinkron pedig szerintem borzalmas, ezerszer jobb a sorozat eredeti nyelven.
4/9 anonim válasza:
Ő a Doktor. Ez az egyetlen neve, amit valaha tudnod kell. Ha szereted őt - és szeretned kéne - akkor ez is bőven elég. Elvégre maga választotta, és felesküdött rá. Az eredetit nem fogja elmondani. Úgysem értené senki. Kivéve... a gerekeket. Ők meghallhatják. Ha helyén van a szívük... és a csillagok is jól állnak... a gyerekek meghallhatják a nevét. De senki más.
5/9 anonim válasza:
A doktor neve ki derült a 7 évad közepén
Aki érdekel néze neg
6/9 anonim válasza:
5: Vagy mondjuk nézd meg te, és akkor rájössz, hogy hülyeséget írtál :D
7/9 anonim válasza:
A doktor neve a 7 évad közepén derült ki egyébként meg John hurt a neve
8/9 anonim válasza:
7: Na jó, szerintem nem égetem magam azzal, hogy elmagyarázzam azt a jelenetet, hanem úgy veszem, hogy csak trollkodsz. Ha meg nem, akkor is kb. két kattintás rákeresni, hogy ki volt John Hurt, nem fosztalak meg a felfedezés örömétől.
9/9 anonim válasza:
Basil a neve, a The Zygon Inversion végén elmondja. :)
Érdekesnek találom, hogy Basil a Mikulás neve Görögországban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!