Felhívtam a fogorvosok mert szakadtak takarni az időpontom, de ő mondta hívjam hétfőn fel. De engem hívtam mert csak ráérek. Szerintetek be vagyok még írva?
A telefon kijavitja és nem néztem át😂😂😂 amúgy azt akartam írni hogy fogorvosnál volt időpontom de penteken felhívtam hogy atrakjuk hétfőre mert temetésre kellett volna menni az nap(ma), de mondta majd hetfon hívjam fel majd ezzel kapcsolatban. Csak hát elfelejtettem, mivel temetésen voltunk hétfőn mert előrébb hozták. Ezért nem tudtam hívni, szüleim még mondtak ne hívjam fel már úgy is meg van az időpontom.
És a kérdésem az lett volna, hogy meg van-e meg az idopontom.
De hát vissza olvastam mit írtam, tök tre🤣 csak kijavítja a teló, és mindig nézni kell hogy mire...nem tudom kikapcsolni, hogy ne csinálja... Ezen valaki tudd segíteni?😂🤔 Ja és be voltam írva, szóval elvállalt még és kevesebbért is mint amennyit mondott.🤗
Ezt is hülyén írtam le amúgy...
Következő hétfőre akartam atrakatni, a mai időpontom*
Na hát... Szóval😂 következő hétfőre akartam atrakatni a mai idopontom, de hétfőn(ez a hét) kellett volna hívni.(csak temetés miatt nem tudtam)
Értitek?🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!