Szerelmes vagyok Harry Potterbe, mit tegyek?
Annyira cuki meg jóképű.
Lányok, veletek is volt már ilyen? :D
Kajak érdemes elolvasni. Már csak azért is, mert olyan mellékes dolgokat is megtudsz, hogy Harrynek zöld a szeme.
(És persze ott van még a MAJOM, Winky, Bumfolt, a Tekergők, a Szent Mungó, Neville szülei, Remus és Tonks, Bill és Fleur, Mamamaci, és a törptelenítés. És még sok más.)
9-es! Ez nagyon jó volt! Jót nevettem! XDXDXD
Amúgy tényleg érdemes elolvasni könyvben is a történetet, a filmből azért hiányoznak dolgok. (Főleg a 4. résztől kezdve, ahol felpuffadtak a könyvek, de ha jól emlékszem már a 3. fimből se jön le egyértelműen, hogy pl. kik a tekergők, akik a térképet készítették. Úgy rémlik, csak a könyvben van rendesen kifejtve...) Valamint a "Kis túlélő" iránti rajongásod, (aki csak alkalom adtán használja a fejét...) is nagy eséllyel alább hagy, ha végigolvasod a "vágatlan verziót"... Most kicsit gonosz voltam mert jó, amúgy nomrális sráca a Harry, csak néha engem nagyon igegesített a hülyesége...
Oké, ahogy látom a véleményeiteket, jó a könyv. Már régebben is terveztem, hogy elolvasom de mostmár tuti elkezdem.
Amúgy az nagyon furi, hogy a filmben kék a szeme a könyvben meg zöld 😮
Na mindegy, az biztos, hogy nem szokott általában a könyv ugyanolyan lenni mint a film 😁
Mindenképp olvasd el a könyveket!
Szenvedélyes HP-rajongóként, aki a papír-tinta verzióval kezdte, nekem az első kettő kivételével az összes film egy kalap kaki volt nevetséges bakikkal és lényeges részek kihagyásával/átírásával. Az utolsó (a Halál ereklyéi 2) meg egyenesen egy vicc.
Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy meg fogod utálni Harryt. Tény, hogy nem egy 11-12 éves kissrácról fogsz olvasni az utolsó könyvekben, hanem egy olyan karakterről, akinek túl korán kellett felnőnie és kamaszként véghezvinnie olyan tetteket, amik még Dumbledore-nak is kihívások lennének. És igen, eközben elkövetett rengeteg hibát is, de ki az, aki tökéletes? Pont azért lett jó szerintem Harry figurája, mert nem egy tökéletes, hiperszuper képességű, halál szorgalmas és megfontolt hősnek lett megírva, hanem esendőnek. A (közel) tökéletes hősnek meg ott van Hermione:) (akit amúgy szintén imádok, még mielőtt valaki félreértene)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!