Szerelmes vagyok Harry Potterbe, mit tegyek?
Annyira cuki meg jóképű.
Lányok, veletek is volt már ilyen? :D
Majd elmúlik, amúgy 12-13 éves koromban én is szerettem na meg Malfoyt is :D nincs ezzel semmi baj, normális egy tinédzsernél.
Apropó, hány éves vagy? Én 18, 11 évesen olvastam először a HP-könyveket, de a mai napig imádom mindegyiket. Csupán a karakter iránti rajongás múlt el.
Azért ugye nem a kis 11 éves énjébe vagy beleesve?:)
Nyugodj meg, el fog múlni a nagyon erős rajongás. Abban meg, ha akár egész életedben egy kedvenc karakter marad, nincs semmi rossz.
Én is olvasok még azért Malfoy-fanfictionöket 😁
Akkor inkább Danielbe, nem?
Én amúgy Jamest jobban szeretem -persze nem a filmest, nem is hasonlít, bár fiatalon ott se rossz-, a könyvben imádni való.
De amúgy az egész sorozatban vannak imádni való fiúk (Sirius, Remus, Piton, Draco, Ron, Fred, George...)
Pont a Potterbe...? Jobb karakterek is vannak nála a könyveben/filmben, de ok ízlés kérdése...
Amúgy a válasz egyszerű, olvas, nézz mást és rövidesen elmúlik.
Jaja,azok a gyönyörű kék szemek, amik pont olyan szép zöldek, mint az anyja barna szemei:D
Hát nem imádni való?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!