Mit tegyek, hogy ne érezzem magam maganyosan?!
Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok, es mar megorulok lassan, nagyon maganyos vagyok van 1-2 baratnom, de ok is inkabb massal vannak, vagy nem jarnak sehova a szuleik miatt.. volt egy baratnom akivel mindenhova jartunk, de o meg lecserelt egy masikra, es le se sz*r .. en pedig nem tudom mit tegyek senkivel se tudok beszelgetni senkivel se jarok sehova. Pedig olyan szivesen mennek bulizni, vagy barmi! :( mit tehetnèk ez ellen?2018. márc. 11. 07:23
1/1 anonim válasza:
A 'magány' és az 'egyedüllét' nem szinonímák.
Magányos az, aki az akar lenni, illetve nem akar más lenni.
Ha egyedül vagy és elfoglalod magad valamivel, ami érdekel, vannak gondolataid, máris nem vagy magányos..
Ne ess letargiába azért, mert egyedül vagy, hanem gondolj arra: 'de jó, hogy jut időmm ezt-azt csinálni', nem szabja meg senki, mivel töltsem időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!