Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy jól érezzem...

Mit tegyek hogy jól érezzem magam?

Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok.Angliában lakom már 1 éve a munkám egész jó,hetente 2 szer járok gym-be stb.De nem érzem magam boldognak úgy érzem nincs célja az életemnek mit tegyek?
2017. júl. 27. 23:47
 1/6 anonim válasza:
Mi az a gym?
2017. júl. 27. 23:48
 2/6 A kérdező kommentje:
konditerem :)
2017. júl. 28. 00:17
 3/6 anonim válasza:
Keress magadnak célokat! Mindig tervezd meg a rövid és hosszútávú céljaidat is. Egyébként rendben van a társasági életed? Nem hiányzik a családod pl? Lehet, hogy ez az oka nem?
2017. júl. 28. 00:23
 4/6 A kérdező kommentje:
nővéremmel párjával és a gyerekükkel élek meg anyummal,hát barátok terén rosszul állok mert vissza mentek magyarba 1 hónapja annyira meg nem tudok jól angolul hogy angolokkal barátkozzak...
2017. júl. 28. 00:32
 5/6 anonim válasza:
Akkor kezdj el angolt tanulni :) meg is van az elso celod es sokkal jobban is fogod erezni magad ha teljesited. Egyebkent nem tudom mennyire vagy introvertalt de probalj meg kapcsolatokat kiepiteni es akkor nem leszel maganyos
2017. júl. 28. 00:37
 6/6 A kérdező kommentje:
én próbálok tanulni munkában is oda figyelni hogy mit mondanak meg próbálok angol könyveket olvasni de egyszerűen nem megy :/
2017. júl. 28. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!