Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mégis hogyan lehetne, elfolyta...

Mégis hogyan lehetne, elfolytani annyira, hogy ne érezzem a szerelmet, egy lány felé?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány, akibe "szerelmes "lettem. Eleinte nem akartam magamnak bevallani, de sajnos mégis ez a tény.

Neki van pasija, igaz az egy szemét állat, aki másik csajjal kezdett ki stb.

De nem szeretnék a lányba szerelmes lenni. Csak barátságot szeretnék. Lassan szerettem belé.

Magába a személyiségét kedveltem meg.

Ti hogy "gyöztétek le?" Vagy mit tennétek?

Probáltam ignorálni a lányt, de sajnos nem sikerült. Vagy oda jött, és addig beszélt hozzám , mig megadtam magam.

2017. dec. 7. 11:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Figyuu, csöppenj bele az mmc csodás világába*-* akárhány éves is vagy..kiválóan eltereli a gondolataidat és egész nap azon gondolkozol hogy még mit is kell ott megbeszélned..természetesen egy kis idő kell hozzá..tudom hogy 9évesek játéka stb..de megéri, van onnan 18,19éves ismerőseim is..ha ezt megfogadod akkor írom tovább hogy hol a legjobb fejek az emberek ;)
2017. dec. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!