Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki hord magával mappát,...

Ki hord magával mappát, iratgyűjtőt?

Figyelt kérdés
Illetve szoktál-e magaddal hordani könyvet, (ami nem tankönyv)
2010. jún. 9. 08:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam.Írólap,A4-es meg Dosztojevszkij.
2010. jún. 9. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Mappát akkor, ha valahova papírokat, dokumentumokat kell vinnem, mert a táskámban összegyűrődne. Könyvet akkor szoktam, ha tudom, hogy valahol sokat kell várnom, vagy ha utazom valahova.
2010. jún. 9. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Mappán, irattartót csak akkor viszek magammal, ha a lapra készült rajzaimat szeretném megmutatni valakinek, mást nem is tartok ilyenekben.
2010. jún. 9. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak ha a rajzokat kell vinnem, akkor van nálam mappa, vagy ha kell valami képet vinnem.

Könyv pedig szokott lenni nálam, ha hosszú útra megyek(vonat, autó). Utoljára Douglas Adams-Galaxis Útikalauz Stopposoknak volt nálam :D

17L

2010. jún. 9. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Én hordok magammal mappát. Abba teszem a füzeteimet, azért, hogy ne gyűrődjenek és ne hajoljon vissza a sarkuk a táskában. :)

A tankönyveken kívül más könyv nem szokott nálam lenni. Egyetemre járok és az út viszonylag hosszú idő, ezért itthon kevesebb időm van tanulni. Tehát ha útközben olvasok, akkor általában valamelyik tankönyvemet olvasom.

2010. jún. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!