Micsike kérdése:
Mit tett magával szegényke?
Figyelt kérdés
ki az az okos aki fel vágja a kezét olyanért aki öt nem szereti egyáltalán! ti mit szoltok hozzá??? :(2011. márc. 12. 08:38
1/2 laus-belsz válasza:
meglehet őket is érteni.Én is így vagyok az érzéssel bár még magamnak is tagadom de szeretem.ő engem nem. túlságosan bezárt lettem,már barátaim sincsenek. sokszor azt érzi az ember jobb meghalni mint szenvedni.
2/2 A kérdező kommentje:
ez lehet hogy igy van de azé nem mindenkinél most ha engem elhagyna a barátom harcolnák érte ha már nem lehet akkor én is ezt tenném... de elöbb 1x2x3x ha meg probálja az ember akkor ha nem sikerül akkor lehetséges hogy föl vágom az ereimet..vagy iesmi..
2011. márc. 13. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!