Kamaszok! Írnátok nekem ciki/vicces sztorikat?
1. És nem most volt! Életem első szerelmének 14 évesen írtam egy szerelmes levelet. Vagyis a netről másoltam ki 2 A4es oldal ömlesztett, nyálas szöveget. Nem tudom rájött e, hogy én írtam, de most pár évvel később gyakran kerülünk egy társaságba és ég a képem rendesen.
2. A legjobb barátnőmmel éppen tartottunk hazafelé egy cukrászdából sötét volt már és tél, mikor egy kocsi lelassított, mi meg elkezdtünk szaladni. Elcsúsztam a jegen. A kocsit (nem ismertem fel) a baratom vezette akivel 2 hónapja jártam. (Azóta feleségül vett.)
3. Utaztam haza (kolis voltam az egyetemi évek alatt) és az út kb 3 óra hossza. Aludtam a vonaton, a karom pedig úgy elzsibbadt, mint még soha. Elkezdtem kiabálni, hogy leszakadt a karom.
4. Ez korábban történt (gimis évek alatt). Ünnepség volt a suliban így vissza kellett délután buszoznom. 2 busz jött egyszerre, ugyanaz a város volt kiírva mindkettőre. Az elsőre felszálltam. Senkit sem ismertem, idegen emberek vettek körül. A busz nem arra ment amerre szokott, na de gondoltam csak ott kötök ki ahová terveztem. A barátaim a masik busszal utaztak, mint utólag kiderült. Mikor már fél órája a buszon voltam, felkiáltottam, hogy én most hol vagyok. A célban, csak gyorsjárat volt.
5. Anyukám felhívott és mondott sok mindent, mindenre mondtam, hogy jó meg igen. Annyi ragadt meg, az utolsó mondata, hogy el ne felejtsd. A mai napig sem tudom mit akart.
Koszonom
Johetnek meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!