Szurja a szemem a kontakt lencse, mit csinaljak?
Aha,sejtettem hogy kemény... Nekem csak az idő segített. Az elején nem is tudtam a kettőt egyszerre hordani,mert mindig irritalta valami,es ha az egyik elkezdett szurni,egybol kezdte utana a masik is... Ezert ugy dontottem,hogy csak a rosszabbik szemembe rakom be,mert az a lenyeg (rosszul tettem). Aztan egy idő után meguntam,es elkezdtem hordani mindkettot. Pár hónap után nekem hozza szokott, persze,most is előfordul,hogy valami miatt hirtelen borzalmasan elkezd szúrni,de ritkabban. Szerintem beszelj az orvosoddal, de az enyem személy szerint semmit nem tett az ugy erdekeben, sőt,mikor megemlítettem neki a lagy lencset, ellenkezett vele. Szerinte ugyanis a lagy lencsehez hamar hozzaszokna
a szemem,mert "nem irritálja",viszont nem javitana annyira a szemem,mint a kemeny. Hozzateszem, kemény lemcse mellett is vegig romlott a szemem.Az pedig,hogy nem irritalna a szemem, miért baj,mai napig nem tudom. De hatha a te dokid normalisabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!