Mit csináljak, ha kivonják a forgalomból a kontaktlencsémet?
Hát ha jó helyen keresgélsz megúszod olcsóbban :)
Sztem az idő amit rááldozol bőven megtérül, 1 óra alkalmassági vizsgálat nem szörnyű csöppet sem. Sokkal roszabb a szemüveggel kontaklencsével bajlódni....
Valószínűleg romlik valamelyest, de nem számotevően :) Nekem mindkét szemem ,-6 dioptria körül mozgott :)
Most olyan -1 környékén lehetnek külön külön. Tehát megfelel egy átlagos ember látásának, és ez bőven jó eredmény.
És ha jól emlékszem karácsonyi akció keretében 110 volt egy darab :) Életem legjobb döntése volt :)
Furcsállom, hogy nem bírja a szemed a szilikon-hidrogélt. Főleg hogy több különböző alapanyagból készülnek. Próbálgasd, valamelyik hátha jó lesz, ha a simát bírja a szemed. Egy próba alapján még a lencsét se kell leírni, lehet csak a folyadék nem megfelelő hozzá. Az is lehet, hogy kicsit pihentetni kéne a váltás előtt a szemed. Lehet nem használtad elég ideig a lencséket, hogy megszokd...
Egyéb lehetőség hogy egy szakértő véleményét kéred. Illesztés nélkül, látatlanban senki nem tud semmit javasolni igazából. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!