Hogy vehetem ki a kontaktlencsémet úgy, hogy ne kelljen 2 újjal benyúlnom a szemembe?
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 16:51
2/8 A kérdező kommentje:
de hogy?
elmozdítom, mindig visszacsúszik :(
Azt hiszem lemondok a kontaktlencséről :(
2015. márc. 28. 17:13
3/8 anonim válasza:
szemed belső sarka felé kell húzni
5/8 A kérdező kommentje:
Valahogy igen... csak bem húztam félre, a szaruhártyáról kaptam ki calahogy direkt... fáj is egy picit a szemem :(
Hétfőn megyek szemészetre további oktatásra
2015. márc. 29. 09:07
6/8 anonim válasza:
Ha a szemedbe nyúlsz, az gáz.
Két ujjal megfogod a lencsét, kicsit összehúzod és kint van. Nem a szemedbe nyúlsz, hanem a lencsét fogod meg.
(10 éve vagyok k.lencsés)
7/8 anonim válasza:
Nem a szemedbe kell nyúlni hanem a lencséhez és összecsípni. Ehhez két ujj kell. Eleinte tudom hogy nehéz, de kb 1-2 hét alatt megszokod és nem jelent többé gondot.
8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy úgy kell, csak 2 nap után még mindig nagy gondot, jelent, de próbálkozom még... Attól tartok mindig, hogy nehogy a lengye helyett a szemembe nyúljak, mert ugye nem igazán látom, hogy hol van ha közbe fel ius nézek
2015. márc. 29. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!