Szerintetek lehet belőle bármi probléma, ha éjjelre nem veszem ki a kontaktlencsémet?
# 2/4 es vagyok.
Nem erőltetném ezt az éjszakai alvást....
Ofotértről amúgy pont most derítettem ki egy jó kis sumákolást, pont iwear lencsével kapcsolatban.
Ez nem alvós lencse.
Vannak kifejezetten olyan lencsék, amikben lehet aludni. Két hetes/hetes lencsék.
Az enyém Acuvue Oasys. Ezt egy hétig folyamatosan, és utána egy éjszaka szünettel lehet hordani, vagy két hétig, de akkor minden nap, vagy legrosszabb esetben minden második nap ki kell venned.
Ha aludni akarsz benne, mert neked az kényelmes, hozzáteszem, nekem is, hiszen nem kell folyamatosan a szememben turizni reggel, és este, akkor ilyen típusú lencsét javaslok. Ez üzlettől függetlenül vehető, ofotértben is kell, hogy legyen.
Ezt kb. 4 éve használom, semmi gondom nincs vele, teljes mértékben elégedett vagyok vele, bár ha megnézem, hogy Johnsson termék, akkor el is várható tőle.
Szemedbe viszont nem feltétlenül kéne a kontaktlencse tisztító folyadékkal cseppentened. Tudom, nem irritálja, nem lesz tőle bajod, de én inkább a szemcseppet javaslom, mert tovább tart a komfortérzeted, meg egyebek.
Egy 15 ml-es üvegcsét már kapsz egy ezres körül.
Ezt az oldalt tudom neked javasolni. Itt utána tudsz nézni a lencséknek, melyik milyen tulajdonságokkal bír. Én pl innen rendelem a lencséimet is, meg a folyadékokat, cseppeket, nekem bevált.
Ha ezen az oldalon rákeresel, a viselési időnél arra kell, hogy rákoncentrálj, hogy kiterjesztett viselet. Ez a benne alvós lencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!