Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Itt a szünet, mi a farncot...

Itt a szünet, mi a farncot csináljak? :D

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok, már kiszórakoztam magam 17-18-19 évesen eléggé. Bicajozás, tévézés, netezés, alvás, haverok, bulik stb. már unalmasak, barátnőm nincs és nem élek nagyvárosban mint Debrecen vagy Budapest. Minden napom üres, pótvizsga, záróvizsga már nincs, tanfolyamra nem járok, dolgozni nem dolgozok, mert nemhogy nekem, annak sincs munkája, akinek van szakmája vagy végzettsége :)

Az ilyen válaszok hogy menj el fürdőbe, vagy sportolj, stb.-vel csak az a gond hogy a futkározást, focit, testedzést, úszást unalmasnak találom, pedig nem vagyok elhízva se. Az ilyen apró dolgokat mint lenyírni a füvet, beülni valahova kajálni, takaritani a szobámban, msn-ezni, olvasni itt a fórumon más kérdéseit azért csinálom, mert nem tudok jobbat. Hajrá, lássuk mit írtok!

2010. jún. 8. 12:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jaja :D

Ám eldöntöttem tegnap a faterommal, hogy leteszem a jogsit.

Ennek legalább hosszútávon lesz értelme, és nem utolsó sorban az ezután vállalt melóval még célja is a pénznek, pl. fenntartani a járgányt.

DE CSAK AZÉRT MERT NEM TUDOK JOBBAT XD

2010. jún. 9. 12:37
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
én a helyedben az első pénteken úgy bebasznék h sulikezdésig kómában lennék, utána meg kezdődhet a suli
2010. jún. 12. 23:19
 13/14 anonim ***** válasza:
24%
neked aztán szar lehet az életed
2010. jún. 12. 23:20
 14/14 A kérdező kommentje:
másnak is az...
2010. jún. 13. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!