Itt a szünet, mi a farncot csináljak? :D
20 éves srác vagyok, már kiszórakoztam magam 17-18-19 évesen eléggé. Bicajozás, tévézés, netezés, alvás, haverok, bulik stb. már unalmasak, barátnőm nincs és nem élek nagyvárosban mint Debrecen vagy Budapest. Minden napom üres, pótvizsga, záróvizsga már nincs, tanfolyamra nem járok, dolgozni nem dolgozok, mert nemhogy nekem, annak sincs munkája, akinek van szakmája vagy végzettsége :)
Az ilyen válaszok hogy menj el fürdőbe, vagy sportolj, stb.-vel csak az a gond hogy a futkározást, focit, testedzést, úszást unalmasnak találom, pedig nem vagyok elhízva se. Az ilyen apró dolgokat mint lenyírni a füvet, beülni valahova kajálni, takaritani a szobámban, msn-ezni, olvasni itt a fórumon más kérdéseit azért csinálom, mert nem tudok jobbat. Hajrá, lássuk mit írtok!
Jaja :D
Ám eldöntöttem tegnap a faterommal, hogy leteszem a jogsit.
Ennek legalább hosszútávon lesz értelme, és nem utolsó sorban az ezután vállalt melóval még célja is a pénznek, pl. fenntartani a járgányt.
DE CSAK AZÉRT MERT NEM TUDOK JOBBAT XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!