Hogy telik a nyári szünet?
unalmasan... balcsin voltam 1 hétig, az jó volt, de amúgy itthon ponnyadok... bár most találtam egy érdekes szakirányt, utána fogok nézni, tanulgatni amíg van időm:))
most leszek 16. jövő nyártól kezdve tuti hogy dolgozni fogok a szünetben... nagyon fog kelleni a pénz továbbtanuláshoz, stb...
Nemépp jól... 1 hetet voltam egy felejthetetlen táborban, de azon kívül semmi. Utcára is alig megyek ki. Nincsenek barátok akik hívnának. A napi programom délig alvásból és délután olvasásból/filmnézésből áll. Szeptembertől 10.-es leszek.
15/L
Nem történt semmi felejthetetlen.. a fényfestést próbálgatom, fotózgatok, fogyózok, ma meg festettem is :D
én meg 11.es leszek jövőre. :D
Nekem jól telik.Voltam egy hétig gyulán.Néha elmegyek a barátaimmal valahova.Amúgy általában PlayStationözök, gépezek, TV-zek meg majd biciklizek a barátaimmal ha meg csinálom a biciklimet.Jövőre tizedikes leszek.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!