Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Itt a szünet, mi a farncot...

Itt a szünet, mi a farncot csináljak? :D

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok, már kiszórakoztam magam 17-18-19 évesen eléggé. Bicajozás, tévézés, netezés, alvás, haverok, bulik stb. már unalmasak, barátnőm nincs és nem élek nagyvárosban mint Debrecen vagy Budapest. Minden napom üres, pótvizsga, záróvizsga már nincs, tanfolyamra nem járok, dolgozni nem dolgozok, mert nemhogy nekem, annak sincs munkája, akinek van szakmája vagy végzettsége :)

Az ilyen válaszok hogy menj el fürdőbe, vagy sportolj, stb.-vel csak az a gond hogy a futkározást, focit, testedzést, úszást unalmasnak találom, pedig nem vagyok elhízva se. Az ilyen apró dolgokat mint lenyírni a füvet, beülni valahova kajálni, takaritani a szobámban, msn-ezni, olvasni itt a fórumon más kérdéseit azért csinálom, mert nem tudok jobbat. Hajrá, lássuk mit írtok!

2010. jún. 8. 12:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
:D nemtudom
2010. jún. 8. 13:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Haverokkal elmenni egy horgásztóhoz, kibérelni egy olcsó faházat, és ott ellenétek akár hetekig is, vagy több megszakítással esetleg nyáron. VAgy valakinek tanyasi, vidéki rokona, háza, nagymamája, telke?
2010. jún. 8. 13:03
 3/14 anonim ***** válasza:
34%

gondolom apuci anyuci eltartja a kis popódat, így könnyű

Csajozzál.

2010. jún. 8. 13:03
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

Ha anyagi lehetőségeid lehetővé teszik, menj el egy túlélő táborba.

Próbáld ki magad, nagy élményben lesz részed.

(én két éve megcsináltam)

2010. jún. 8. 13:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Dolgozzál.
2010. jún. 8. 13:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Jól megy! Menj el dolgozni, mert van ám olyan is h diák meló...
2010. jún. 8. 13:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is ezzel a problémával kűzdök, csak én lány vagyok, és dolgozom... A szabad időmben meg már mindent uncsinak találok, ami elérhető számomra.
2010. jún. 8. 14:32
 8/14 anonim ***** válasza:
tanulj meg szuahéliül.
2010. jún. 8. 14:58
 9/14 A kérdező kommentje:

Munkával 2 gond van: túl sokat várnak el a munkáltatók és túl komplikált belevágni. Pl. utaztatás, utazási költségek, na meg mivan, ha átbaszás az egész... televan velük a net, hogy pl. az otthoni kényelmesnek nevezett számitógépes munkavégzések 70%-a fake. Viszont a workline-on jelentkeztem egy munkára ami állitólag csomagolás és szalag melletti rakodó munkát foglal magába, kiváncsi vagyok küldenek e egy mailt, nem lep meg ha nem :D Nem élem bele magam.

A kempingezős dolog faházastul jól hangzik, de nem olyan könnyű összehozni hogy mindenkit elengedjenek csak úgy, meg ez igazából úgy lenne a jó, ha pl. jönnének csajok akik összeütnének valami kaját vagy pl. mindannyiunknak lenne barátnőink és azokat elhoznánk. Ráadásul nem nagyon tudok a környéken ilyen helyekről.

2010. jún. 8. 15:37
 10/14 anonim ***** válasza:

Munkával kapcsolatban: Otthoni internetes melót SOHA ne vállalj, főleg ha előre kell elvégezned a melót, és majd utána utalják a pénzt. Egyszer csináltam ilyen melót, és 22000ft-ot nem fizettek ki. Én arra gondoltam h keress v.mi diák munka közvetítő céget pl. meló-diák, fürgediák stb. És majd ők elvileg tudnak munkát ajánlani, és ők fizetnek is. Persze ha olyan helyen laksz ahol nincs egy ilyen sem, akkor ez sajna felejtős.

Kempingezésnél a kaját meg ti is megtudjátok oldani, van pár egyszerű kaja amit bográcsban megtudtok főzni, vagy visztek konzervet meg zacskós levest xD Persze úgy a legjobb ha van aki főzzön:D

2010. jún. 8. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!