Kezdődött még valakinek rosszul a mai nap?
Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredek hogy meg vagyok fázva! Mondom jól van ott egye meg a fene, utána meg itta mpár teát és meg ettem egy girizd fokhagymát és közben el vágtam az ujjam, utána most ahogy ettem megint el vágtam még jobban! eléggé fáj de nem zavar! Ma gondolom gyakorlaton még halálra kínoznak (szakács tanonc vagyok) biztos mosogatás meg minden mivel 1.-s vagyok stb! Eddig csak egy volt jó hogy Call of duty 2ben nyertem! Más szerintem nem is lesz nagyon jó!2010. jún. 8. 10:52
11/13 anonim válasza:
Szia! Én ma keltem arra, hogy be van dugulva az orrom... Tegnap már kapart a torkom, semmi hangom nem volt. :( És ma kiirt az orvos eere az utcsó 3napra... :D Ugyhogy nekem a mai napom kezdődött rosszul. :(
12/13 anonim válasza:
ma reggel magam alá szartam...ez rossz?
13/13 A kérdező kommentje:
Akkor csak terhes lehetsz! Nem rossz! Kenyd a csöcsödre mert szopnia is kell!
2010. jún. 13. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!