Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kezdődött még valakinek...

Kezdődött még valakinek rosszul a mai nap?

Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredek hogy meg vagyok fázva! Mondom jól van ott egye meg a fene, utána meg itta mpár teát és meg ettem egy girizd fokhagymát és közben el vágtam az ujjam, utána most ahogy ettem megint el vágtam még jobban! eléggé fáj de nem zavar! Ma gondolom gyakorlaton még halálra kínoznak (szakács tanonc vagyok) biztos mosogatás meg minden mivel 1.-s vagyok stb! Eddig csak egy volt jó hogy Call of duty 2ben nyertem! Más szerintem nem is lesz nagyon jó!
2010. jún. 8. 10:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát nekem minden nap egy újabb csapás, szóval igen ....
2010. jún. 8. 10:59
 2/13 anonim ***** válasza:

hallod ember:D

énma leestem a lépcsőn és felrepett a szám és a szemet is beütöttem. úgyhogy most tiszta kékes zöld vagyok. szal ezsejobb:D

2010. jún. 8. 11:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Nemhogy a mai nap, de az utóbbi 2 évben csak szar dolog történik velem.Kezd már nagyon nagyon elegem lenni.
2010. jún. 8. 11:11
 4/13 A kérdező kommentje:
pl? Nekem minden napom jó mert szeretek élni! De ma kicsit rosszul kezdtem! :S :D
2010. jún. 8. 11:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Másra gondoltál, nem arra, amivel foglalkoztál épp. Ez COD közben nem fordulhatott volna elő... Megszokás kérdése. Sőt, ha nem lennének megszokásaid, akkor is arra figyelnél, ami épp van :D
2010. jún. 8. 11:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is arra ébredtem, hogy beteg vagyok, de nem ez volt a legnagyobb problémám: előző nap meghalt a tengerimalacom. Eléggé ki voltam emiatt boruva. Mire igazából felébredtem, már mehettem is emelt töriből szóbelizni. Igazából nem panaszkodhatok, mert jó tételt húztam, és minden sikerült. De a malackámat nagyon sajnálom. :_(
2010. jún. 8. 15:07
 7/13 A kérdező kommentje:

A malackád én is sajnálom de gratulálok a szóbeliből!

Hogy pusztult el a tengerimalacod?

Nekem is volt régen az ugy pusztul el hogy karácsonykor elharapta a fenyőfa drótját és a beleiben el akadt! Szenvedett szegény! :S

2010. jún. 8. 19:44
 8/13 anonim ***** válasza:
minden napom azzal kezdödik hogy felkelek...ezmár alapbol szivás
2010. jún. 9. 09:54
 9/13 A kérdező kommentje:
lol akkor minek kelsz fel?
2010. jún. 9. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Beteg volt szegény, meg öreg. Daganata volt, az állatorvos nem tudott vele mit csinálni. Az előző malackám is így halt meg... csak a mostani olyan váratlanul történt! egyik percben még vígan röfögött, aztán hirtelen rosszul lett, és meghalt. nagyon sajnálom szegényt, 4 éves volt.
2010. jún. 9. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!