Hogyan készítsem ki idegileg azt a lányt (aki oszt. Társam) akit útálunk?
nagyon útáluk őt:D már próbálkozunk:D..
kűlsőleg:Qwa vékony szőke alacsony(kb 4snek néz ki 8helyett)
belső:sírt a táborba (mert megilyedt a rémtöriktőlxDDDD)
beképzelt,nyávogós,nyalizós
kb így ennyi..kel még infó szóljatok
és köszi a válaszokat:D
Hungarista lány
előszöris:
19:56:Qwára nemérdekel a véleményed különbenmeg nemvagyok divatribanc...ccc...ismersz?nem!akkormeg?de h..e:/
2,nemkértem bunkó válaszokat
3,aki csak annyit tud írni hogy ki a f*szt érdekel....az ink neis írjon!(biztos nem magyarvagy már bocsi:/)
4,meg az a lány olyanokat tett velem/velünk hogy már elegünk van....szinte az egész tanári kar útál minket mert az anyjának mesélt olyan sztorit ami az ő ***agyából pattant ki--->anyja elmondta ofinknak aztán megtudta mindenki...és ez a bizin is meglátszik....meg utcán kiabál olyanokat nekünk hogy pl:gyávák mert nemmernek megszólalni meg hasonló szóval már elegünk van..persze vissza-vissza szólogatunk....de nemelég..csinálja tovább:/
bocsi hogy nemírtam le a 7-8 év alatt történő "vitákat"
És akkor mi van ha nem magyar?
Magától meg nem fog kitalálgatni történeteket, biztos annak is megvolt a maga előzménye. És itt nagyon nem érdekel, hogy ki kezdte.(Valószínűleg magyar vagyok _REALLY!!!;D_)
Ha ennyire idegesít, hagyd a fenébe. Már úgy is nyolcadikosok vagytok, jobb esetben jövőre már nem jártok együtt, ezt a hetet bírjátok már ki.
Szerintem parkolj rá az úthengerrel, nyomd ki a szemét, mint a pattanást, sząrj bele a kibelezett gyomrába, fagyaszd le, és tedd ki egy kibąszott kertitörpének!
De szerintem attól is kikészül, ha egyszerűen agyonvered félig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!