Hogyan készítsem ki idegileg azt a lányt (aki oszt. Társam) akit útálunk?
Figyelt kérdés
nagyon útáluk őt:D már próbálkozunk:D..
kűlsőleg:Qwa vékony szőke alacsony(kb 4snek néz ki 8helyett)
belső:sírt a táborba (mert megilyedt a rémtöriktőlxDDDD)
beképzelt,nyávogós,nyalizós
kb így ennyi..kel még infó szóljatok
és köszi a válaszokat:D
Hungarista lány
2010. jún. 7. 19:35
1/16 anonim válasza:
Valahogy kihámoztam, amit írtál, nem volt könnyű. Szerintem már alapból ki van készülve, nem kell vele foglalkozni.
2/16 anonim válasza:
És miért kell kikészíteni a csajt? Felesleges. Hagyd békén. Nem kell másokkal foglalkozni, le kell szarni magasról, hogy ki hogy viselkedik. Pfff. Nagyobb idióták vagytok, mint a csaj. Az életben egy halom olyan ember fog veled szembe menni aki nyalizik, nyafog stb. Túl kell lépni rajta, ennyi.
3/16 anonim válasza:
Először is tanulj meg magyarul írni kislány..
4/16 anonim válasza:
te Hungarista vagy.ki a fszt érdekel?17 éves fiú
5/16 anonim válasza:
te vagy egy szánalom. hagyd békén azt a lányt! azt meg, hogy hungarista vagy, kár volt odaírnod... ennyi ésszel?? még magyarul sem tudsz írni, de te hungarista vagy... gratulálok. igazi 14 éves mentalitás. nőj fel inkább.
6/16 anonim válasza:
Mond meg neki h szar a körme...vagy nemtom :D am nekem is van egy (nem is egy...) ilyen oszttársam de én csak beszólok nekik ezt azt, mindig a helyzet adja.
7/16 anonim válasza:
K*rva nagy hungarista lehetsz, ha egy másik MAGYAR embert akarsz b*szogatni... Szánalmas divatr*banc.
8/16 anonim válasza:
Öleld meg és adj neki puszit. Nem tudja majd mire venni, és ettől fog kikészülni.
9/16 anonim válasza:
Én sem tartom teljesen jó dolognak, de ha már válaszolok akkor mondok is valami értelmeset: Csúfold törillának
Húzkodd a haját
Csináljatok róla paródiát és tegyétek fel vipre
Írjatok egy papírt amin az osztálytársaitok vannak felírva és rossz dolgok róluk(magadat ne felejtsd ki!) és írd fel a tetejére h XY nemtom mia neve lisája
na most ennyi jut eszembe
10/16 anonim válasza:
Szerintem hagyjátok békén, leírtak alapján kikészíti saját magát, nem kell neki segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!