Milyen érzés csókolózni?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, még nem volt első csókom. Mostanában nagyon elkezdett érdekelni ez a téma. Legfőképpen az hogy milyen érzés csókolózni,és hogy hogyan kell? Szerintetek normális hogy 13 éves lányként elkezdtek foglalkoztatni ezek?2018. febr. 10. 14:27
2/6 anonim válasza:
Nekem tegnap volt az első. Teljesen normális, hogy érdekel a dolog!
Milyen?... nem olyan mint a filmekben.
Eléggé nyálas az tény. De nekem tetszett és nincs róla rossz emlékem, mint sokaknak az elsőről.
Ezt nem lehet elméletben megtanítani. Mindig mondják, hogy "érezni fogod". Én sose hittem el... de most így nézve igazuk volt! Tényleg érezni fogod ha oda kerülsz! 😉
3/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom:D Én félek attól, hogy elrontom.
2018. febr. 12. 20:34
4/6 anonim válasza:
Én szeretek csókolózni.Emlékszem az elsőre,nagyon jó érzés volt,az első szerelem hmm milyen szép is volt :D
5/6 szenes43 válasza:
Ha van kutyátok vagy van macskád rajta gyakorolhatsz.A tengerimalac is jó,de a medvét azt nem ajánlom mert szőrös.
6/6 anonim válasza:
Én 12 vagyok és már évek óta folyton ezen jár a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!