Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit csináltatok 2001....

Ti mit csináltatok 2001. 09.11-én? (Szeptember 11)

Figyelt kérdés

Nyilván azoktól kérdezem, akik már cselekvőképesek voltak akkor (nem úgy, mint én :D) és emlékeznek a történésekre.

Anyám mesélte, hogy anno ő pont velem volt itthon és akkor látta a TV-ben, hogy mi a helyzet. Ti emlékeztek még?

2018. febr. 9. 11:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
6 éves voltam. Nagymamámmal voltam otthon, cnn-re tévedt a csatorna, azonnal leültem a földre nézni az eseményeket. Nem hagytam hogy a nagyi elkapcsoljon, az elmondása alapján. De én is élénken emlékszem még.
2018. dec. 26. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:
97%
Az akkori párommal üldögéltünk nászút miatt Egyiptomban egy Vörös-tenger partján lévő beülős étteremben. Be volt kapcsolva ott a kis picike TV a pultnál, és miután élőben láttuk a többi turistával meg alkalmazottal hogy belerepült a 2. gép, a helyiek elkezdtek a nyelvükön hirtelen éjjenezni, és hevesen hívtak valakiket telefonon...még a csadoros, kendős nők is tapsoltak, ugráltak és kiabáltak. Levoltunk döbbenve, undorító volt.
2019. ápr. 2. 19:16
 13/13 anonim ***** válasza:
85%
Én semmire nem emlékszem, egy éves sem voltam, de ennek kapcsán derült ki, hogy apám megcsalta anyámat.. Nem volt otthon és telefonált anyámnak, hogy látta e mi történt, holott egyértelmű volt, hogy apám sehol nem tudott TV-t nézni csak a "cicájánál"-ezt később maga vallotta be :D Szóval ja, ez a több évig húzódó történet pattant ki aznap a családban. Azóta egyébként már nagyon sok irodalmat olvastam el arról, mi történt pontosan azon a borzalmas napon..
2019. máj. 27. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!