Dhl nyomonkövetesi szám mikor kerül be a rendszerbe?
Figyelt kérdés
Szerdan rendeltem egy csomagot(Hong kong),penteken jott egy angol email hogy a csomgomat feladtak (shipped out,remelem jol forditottam) es kaptam egy azonosito szamot meg egy linket track17.net documentumokhoz de ha ramegyek azt irja hogy error...amikor visszamegyek bedob az oldal keresojebe es ha oda beirom az azonositot azt irja, hogy ilyen ninca a rendszerbe...ez normalis? Varjak vele? RF5xxxxxxx7SG ilyen alapu a kod esetleg valaki megnezne hogy egyaltalan jo koddal probalkozom-e? Koszonom elore is!!!2018. jan. 29. 19:30
1/2 anonim válasza:
ebay-ről rendelted?
milyen értékben?
2/2 A kérdező kommentje:
Vapesourcing.com
74,56$
2018. jan. 29. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!