Hogyan kerülok LE napiszarról?
Figyelt kérdés
Sajnos én is felkerültem napiszarra, és nem tudom mi tévő legyek. Ha E-mailt küldok nekik csak kinevetnek és kirakják azt is, mindegy hogy szépen kérem őket vagy fenyegetem őket. Kérlek segítsetek!2010. jún. 6. 14:54
11/20 anonim válasza:
én nem vagyok kint de ha kitenének lesz.arnám. beszólni az utcán ugyse mernek mert csak monitor elől kemények .sok kis 10 éves nyomorék vagy szerencsétlen felnöttek látogatják az oldalt.
12/20 anonim válasza:
Lekerülni nem fogsz, mivel a szerver amerikai, szal nem lehet ellenük semmit tenni. Max egy hétig felkapott lesz, utána már le se szarják ennyi. Ismerősöm is felkerült, de 2 nap múlva nem is emlékezett rá. Nem nagy ügy
14/20 anonim válasza:
Ha elég erős vagy akkor elmégy Pásztóra a Dob utcába és megkeresed a Mestert.
Ha jó szóra nem, márpedig nem fog leszedni, feljelented. Mást nem tudsz vele tenni. "Más személy nagy nyilvánosság előtt való lejáratása, rágalmazása."
Egyébként van már neki csalás is a rovásán.
Nézz szét itt ezen az oldalon sok "okosságot" találsz róla.
15/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok.
Köszi a válaszokat, de nem lettem boldogabb :(. Igen, eléggé pikáns képek kerültek ki rólam, egy közösségi oldalról lopták le. Ott viszon be volt jelölve hogy csak a legjobb barátnőim láthassák, nem tudom mi türténhetett :(. Hát ez van, azért köszi.
2010. jún. 6. 17:43
16/20 anonim válasza:
Az előbbiből kimaradt:
A telefonszáma itt megtalálálható.
Ja, hogy mi köti össze a két oldalt mármint a kt-t és a napifost? A googl hirdető kódja.
17/20 anonim válasza:
A legjobb barátnőid a "legjobb barátnőid." Tehát valószínű valamelyik ribi adta át nekik.
20/20 anonim válasza:
Csak azok rakhatták fel a képedet, akik láthatták. Ez esetben a barátnőid, szóval lehet mégsem olyan jó barátnők. Nem tudsz mit csinálni, mint írtad a leveleket is kirakják. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!