Hogyan kerülok LE napiszarról?
Figyelt kérdés
Sajnos én is felkerültem napiszarra, és nem tudom mi tévő legyek. Ha E-mailt küldok nekik csak kinevetnek és kirakják azt is, mindegy hogy szépen kérem őket vagy fenyegetem őket. Kérlek segítsetek!2010. jún. 6. 14:54
1/20 anonim válasza:
linket:)
amúgy valószínűleg soha nem szednek le.
2/20 anonim válasza:
Akki egyszer felkerűl ott is marad szerintem
3/20 anonim válasza:
Jelentsd fel őket!Ezt nem tehetik meg!
4/20 anonim válasza:
Felkerültél, és akkor mi van? Ne törődj vele! Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy nevetség tárgyává válhasson. Csak a primitív emberek röhögnek mások hibáin. Az az egész napiszaros társaság úgy ahogy van, szánalmas, nem éri meg foglalkozni velük.
6/20 anonim válasza:
ne jelentkezz be egy ideig úgy 1-2évig
és ŐK törölnek
7/20 anonim válasza:
Sajnos most is fel fogsz kerülni.
8/20 anonim válasza:
hova ne jelentkezzen be?ha kikerül az oldalra ott is marad .Egyébként valami idétlen vagy netán túl magamutogató képet tettél ki a közösségi oldalra?mert ha igen te is számíthattál rá hogy könnyen visszaélnek vele.Ez van..Szerintem no comment...legalább tudod legközelebb mit tegyél ki a netre.
9/20 anonim válasza:
Vagy a szőke csaj vagy melltartó nélkül, vagy a Horváth Ádám. Mindketten megérdemlitek. Minek ilyen képeket felrakni internetre???!
10/20 anonim válasza:
Hát ezaz előbb gondold meg mitt raksz fel a netre utána ha vissza ének vele nem kel rinyálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!