Miért élek még?
Figyelt kérdés
Már egy ideje elveszítettem életem szerelmét. Nagyon nagyon rosszul voseltem a dolgot. Az idő múltával csak egyre rosszabb lett. Sőt csak egyre rosszabb lett. Nagyon súlyosan depressziós lettem. Jártam pszichológuoknál, pszichiátereknél még lelkészeknél is de én csak egyre mélyebben kerültem a fájdalmamban. Úgy érzem mindenemet elvesztettem már. Ezért a pszichiáterem által felírt nyugtatómmal direkt túladagoltam magam, mert ezt én nem bírom tovább. Meg is tettem. De mint látjátok még itt vagyok. Élek. De nem tudom miért. Reggel, amikor felkeltem, nem hittem el hogy még élek. Azt hittem, csak álmodom. Aztán elsírtam magam. Nem tudom, mit érzek. Nem tudom hogy most örülök, vagy csalódott vagyok. Egyáltalán most mit kéne tennem. Valahogy mégegyszer nem tudnám ezt megtenni. Most már öngyilkossághoz sincs elég bátorságom. Egyszer is sok volt megpróbálni.2018. jan. 15. 16:51
11/13 anonim válasza:
Szia, először is nagyon sajnálom ami veled történt részvétem, de meg kell mondjam, nem hiszem hogy öngyilkosság jó ötlet volt, azt kérded miért vagy még itt? Nos erre csak annyit tudok mondani, mert Valakinek még terve van veled.... Ne hagyd magad a nyomorúságos depresszióba hajtani, az élet megy tovább, ha akarjuk ha nem, járj el sokat csinálj, programokat hogy terelje a gondolataidat, és tudom, hogy fáj, (saját tapasztalat), de hidd el részben nagyon is igaz ez a mondás az idő minden sebet be gyógyít, nem azt mondom hogy teljesen, de egy idő múlva már nem fog annyira fájni... És kitartás.... 😉
12/13 anonim válasza:
A nyugtató önmagában nem öl meg ha többet veszel be belőle ,mert a májad ,mint az alkoholt lebontja .Aki meghal gyógyszer túladagolásban az igazából megfullad,mert amikor bekomázól a gyógyszerektől a nyelésireflexed nem működik és amikor hánysz ( ha sokat veszel be kiadja a szervezet) akkor meg megfulladsz a saját hányásodban.
13/13 anonim válasza:
De amúgy azóta jobban vagy? Utolsó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!