Miért élek még?
"Életed szerelme" egy senkinek fog tűnni számodra néhány év múlva. Nekem is volt kettő (kísérletem), az utolsó lassan 8 éve, azóta eszembe sem jutott ilyesmi (egy pillanatnál tovább), pedig még komoly maradandó sérüléseim is lettek belőle. (Rengeteg mindent nem tudok már csinálni, amit régen szerettem.)
Amúgy a depresszióra az a megoldás, hogy nem érdekel kinek vagy fontos, a szerelmi bánaton meg úgy lehetsz túl nagyon gyorsan ha valahogy eléred, hogy ne legyen már fontos a számodra (azért írom, hogy valahogy, mert nekem ez olyan, mint a kezem használata, nem tudom elmagyarázni, én hogy változtatok ilyesmin, de meg lehet tanulni,h a próbálkozol), ha ilyenen egyszerűen nem megy, akkor azt találd ki, hogy milyen "érték"-et biztosított ő számodra, amiért fontos lett neked (mondjuk megértett, ő volt az első, vagy tulajdonképpen bármi, ezt neked kell tudnod), és aztán ezt az asszociációt szüntesd meg. (Tehát gondolj arra, hogy már nem biztosítja számodra azt, vagy soha nem is biztosította, akár "csapd be magad" ha kell.) Én alapvetően nagyon rosszul kezelem az érzelmi fájdalmakat, szóval a "túlélésem" múlott azon, hogy erre a módszerre rájöttem.
"Kedves" utolsó!
Örülök, hogy ilyen együttérző vagy te is. Azt hiszem te azt hiszed, hogy ez csak egy tini hiszti. Ezért egy kis tiszta vozet öntenék a pohárba. Az alatt, hogy elveszítettem, nem azt értettem, hogy szakítottunk, hanem azt hogy meghalt. Érted már, miért érzem magam ilyen hihetetlenül rosszul. Már jegyben jártunk és esküvő időponton gondolkoztunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!