Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Romlik a kapcsolat...

Mit tegyek? Romlik a kapcsolatom a barátnőmmel!

Figyelt kérdés
Az van, hogy ő a legjobb barátnőm és úgy érzem, hogy nagyon megromlott a kapcsolatunk. Amióta megjött nekem, azóta nincs közös témánk. Tehát úgy értem, hogy én eleve sokat beszélek ő meg semmit. És amiatt a dolog miatt higgadtabb vagyok és kevesebbet beszélek. Nem beszélünk már. És egyszerűen van egy olyan érzésem, (ILYET MÉG SOHA NEM ÉREZTEM)hogy undorodok tőle. Vagyis, hogy mindent utálok rajta. Ez egy olyan furcsa érzés... Légyszi valaki tud segíteni? Érdemes barátkozni vele?
2010. jún. 4. 21:33
 1/5 A kérdező kommentje:
ja bocsi, lány vagyokXD
2010. jún. 4. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:
gondolom rájöttetek
2010. jún. 4. 21:38
 3/5 anonim válasza:

Szia! Szerintem mindenképp barátkozz vele! Sokszor én is vagyo/voltam így, hogy barátnőm akit nagyon szeretek, csak rá nézek és idegesít, tudom, hogy milyen furcsa érzés! Ilyenkor mindig próbálok porítívan hozzáállni, hogy mégis csak ő a legjobb barátnőm , mennyit segített és stb. és még egyeltalán az is, hogy ő van. Próbáld elfogadni Őt úgy ahogy van:)

Nem értem, hogy mi köze van ahhoz, hogy nincs témátok az hogy neked megjött!? Lehet úgy érzed,hogy nem tudod mit mondj neki? Beszéljetek a hétköznapokról, kivel mi volt.Bizti van valami pletyka, vagy a fiúk...:)

2010. jún. 4. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy az a baj, hogy túl sokat vagytok együtt, és ráerőltetitek magatokat egymásra? Mi pl. pár éve költöztünk, és néhány hónapig, amíg lakhatóvá nem vált az új házunk, a legjobb barátnőmnél laktam. Az eljén még tök jó buli volt, de aztán már mindkettőnknek elegünk volt egymásból. Egyszerűen már utáltam még csak hozzá szólni is. Aztán hazaköltöztem, egy darabig nem vágytunk egymás társaságára, de aztán rendeződtek a dolgok, és azóta is legjobb barátnők vagyunk. Szóval, szerintem semmi esetre se add fel a barátságotokat, talán csak egy kis "térre" van szüksége mindkettőtöknek.

De azt amúgy én sem érte, hogy mi köze van ehhez annak, hogy Neked megjött?

2010. jún. 4. 22:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Az, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Eleve én eléggé pörgős típus vagyok és RENGETEGET beszélek. De amiatt már nem szoktam sokat beszélni. És mivel neki még nincs meg, nem érzem úgy, hogy tudok vele beszélni. Furcsa, mert más embernek érzem magam. És elegem van abból, hogy folyton panaszkodik valami miatt és közben annak az embernek aki ezt csinálja, jópofizik neki. És r.hadtul elegem van belőle... Amúgy nem vagyunk egymásra erőltetve...
2010. jún. 5. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!