Mit tegyek? Romlik a kapcsolatom a barátnőmmel!
Szia! Szerintem mindenképp barátkozz vele! Sokszor én is vagyo/voltam így, hogy barátnőm akit nagyon szeretek, csak rá nézek és idegesít, tudom, hogy milyen furcsa érzés! Ilyenkor mindig próbálok porítívan hozzáállni, hogy mégis csak ő a legjobb barátnőm , mennyit segített és stb. és még egyeltalán az is, hogy ő van. Próbáld elfogadni Őt úgy ahogy van:)
Nem értem, hogy mi köze van ahhoz, hogy nincs témátok az hogy neked megjött!? Lehet úgy érzed,hogy nem tudod mit mondj neki? Beszéljetek a hétköznapokról, kivel mi volt.Bizti van valami pletyka, vagy a fiúk...:)
Nem lehet, hogy az a baj, hogy túl sokat vagytok együtt, és ráerőltetitek magatokat egymásra? Mi pl. pár éve költöztünk, és néhány hónapig, amíg lakhatóvá nem vált az új házunk, a legjobb barátnőmnél laktam. Az eljén még tök jó buli volt, de aztán már mindkettőnknek elegünk volt egymásból. Egyszerűen már utáltam még csak hozzá szólni is. Aztán hazaköltöztem, egy darabig nem vágytunk egymás társaságára, de aztán rendeződtek a dolgok, és azóta is legjobb barátnők vagyunk. Szóval, szerintem semmi esetre se add fel a barátságotokat, talán csak egy kis "térre" van szüksége mindkettőtöknek.
De azt amúgy én sem érte, hogy mi köze van ehhez annak, hogy Neked megjött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!