Mell izom gyakorlat? 15/F
15 éves fiú vagyok az lenne a kérdésem hogy mellemet izomá szeretném átalakitani!? És nem tudom hogy az elége ha naponta 60-100 fekvőtámaszt csinálok... Fekvőzés közben elég nagy távolságot hagyok hogy erősitsem a mellemet ... És kb mennyi idő kell hogy legyen látszata ? :D
közép testalkatú vagyok se sovány se kövér habár lehet hogy egy kicsit kövér :D
Ha edzed a melled akkor ne feletkezz meg a hátadról sem. Másképp ilyen csúnya előrehajlott vállaid lesznek púpos háttal.
Én szeretem a 45 fokos gyakorlatokat (nyomás, vagy összehúzás. ha van kétoldalú csiga is az baromi jó)
Még valami. Ha teljes testedzést csinálsz akkor az jobban serkenti mindegyik izmod fejlődését. Pl a mellizom nem túl nagy. Míg a hátad és a lábaid jóval nagyobb izomcsoportok. Ha ezeket a nagyobb részeket is beveszed az edzésedbe akkor a kisebb dolgok is előnyösen reagálnak mivel a szervezeted így jobban növeszti majd mindegyik izmod.
Akkor nagyjából bemelegítést végzel csak. :)
Figyelj oda, hogy szabályosak legyenek a gyakorlatok és ne csak fekvőtámaszozzál. Nézz utána a fegyenc edzésnek, ott rengeteg hasznos gyakorlat vna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!