Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi vol életed legfélelmetesebb...

Mi vol életed legfélelmetesebb dolga?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 17:15
 1/10 A kérdező kommentje:
Nekem lerobbanni egy erdő közepén éjszaka ,várostól 10km-re ,egyedül.Hallottam a madarak,állatok susogását:Sjuj.
2010. jún. 4. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
konkrétan az egész életem.
2010. jún. 4. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
temető
2010. jún. 4. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Ezt a kérdést elolvasni.
2010. jún. 4. 17:27
 5/10 anonim ***** válasza:
belegondolni, hogy előttem az egész élet:(
2010. jún. 4. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
mikor azt álmodtam hogy valaki betört hozzám, és utána fölébredtem éjfél körül. nem mertem visszaaludni reggelig :S
2010. jún. 4. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Múltkor lefeküdtem aludni. Már jó kényelmesen elhelyezkedtem, amikor hallottam, hogy valami zörög. Ez így elég parás volt, tudván, hogy egyedül vagyok a lakásban. Felkapcsoltam a villanyt, erre abba maradt a zörgés. Lekapcsoltam, megint folytatódott. Ez így ment fél órán keresztül, én már azon voltam, hogy összepakolok és haza rohanok anyukámhoz, mire megláttam, hogy egy szerencsétlen molylepke van a függönybe gabalyodva, és a függöny zörög a tapéta csücskével, ami levált egy kicsit.
2010. jún. 4. 17:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer lezuhantam egy elég magas helyről... lényegtelen honnan.

Olyan erősen csapódtam be, hogy utána nem kaptam levegőt. Akkor azt hittem ott fogok meghalni. Csak rángatóztam és közben lepergett az életem a szemem előtt... Nem volt ott senki, hogy segítsen.

Aztán arra gondoltam, hogy még nem akarok meghalni. Ekkor, nem tudom mitől, hogyan, de sikerült egy kis levegőt beszívnom, aztán egyre sűrűbben kapkodtam utána, és már egyre nagyobb lélegzeteket tudtam venni. Végül teljesen normalizálódott a légzésem.

Itt vagyok, élek. Azóta hálát adok minden egyes lélegzetvételnyi levegőért.

2010. jún. 4. 18:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Én egyszer lebuktam a víz alá és barátom ráugrott a nyakamra, és lese szállt róla,kb teljesesn elfogyott a levegőm és még ugyvoltam lent kb 20mpig,izombol ütöttem fel,de nemfogta az adást,akkor majdnem megfulladtam,kb annyi eröm volt hogy kivánszorogjak a partra,utána kapott a öklösöket,mert nemsokon mult ,hogy elájuljak,és ha elájulok lesüllyedek azt annyi:S
2010. jún. 5. 01:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem az, amikor mentem az utcán, át akartam menni a másik oldalba, de közben jött egy autó. Gondoltam, még átérek...

Elindultam, mikor félútnál jártam az autó hirtelen megindult. Én már akkor futottam. Épségben átértem, de lábam már görcsbe volt. És aki a kocsiban ült, az természetes nem volt magánál...

2011. márc. 12. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!