Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet nyitott szemmel aludni?

Lehet nyitott szemmel aludni?

Figyelt kérdés
Azt mondtak hogy meg lehet csinalni, de hogy?
2010. jún. 4. 00:42
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

lehet

erre mondják hogy álmodozik a tanítási órán.

2010. jún. 4. 00:51
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Sztem nem lehet, mert ha nem pislogsz, kiszárad a szemed.
2010. jún. 4. 00:52
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
én az első padban a tanártól 1 méterre szoktam aludni, úgy hogy a fejem oldalra van fordítva...
2010. jún. 4. 01:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet nyitott szemmel aludni, bár nem biztos, hogy akire ezt mondják az órán, az valóban alszik. Lehet, hogy csak ábrándozik.
2010. jún. 4. 10:10
 5/7 anonim válasza:
100%
Lehet aludni nyitott szemmel, ritka esetben előfordul annál aki már annyira fáradt, hogy mondhatni kábulatba esik hirtelen. Velem egyszer előfordult ilyen és a szobatársaim mesélték, hogy azt hitték ébren vagyok mert a szemem nyitva volt, és akkor döbbentek rá, hogy alszok amikor nem válaszoltam arra amit mondtak nekem.
2010. jún. 4. 21:21
 6/7 anonim válasza:
Igen,lehet,de ez egy nagyon hosszú folyamat,mire megtanulja az ember..
2014. okt. 12. 01:37
 7/7 anonim válasza:

Lehet. Kisbabaknal, gyermekeknel gyakoribb, felnotteknel is elofordul. Nem teljesen van nyitva ilyenkor a szem, kb csak felig. Akiknek alvasproblemaik vannak, keveset alszanak gyakrabban elofordul. Amikor sajnos sp€€dfuggo voltam, velem is tobbszor elofordult, bar az kicsit mashogy nezett ki, inkabb csak kikapcsolt az agyam, mintsem rendes alvas lett volna.

Altalaban normalis, de gyakran jelezhet betegseget is.

2023. márc. 30. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!