Ki tud nyitott szemmel aludni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 14:05
1/15 anonim válasza:
Egyik osztálytársam rajzórán elaludt nyitott szemmel... Komoly, hogy aludt, mert dumáltam neki, meg vicceseket mondtunk neki, még csak meg se rezzent, és a tanár mikor szólította, olyan álmoskásan nyújtózkodott egyet :D
2/15 anonim válasza:
a férjem:) szinte mindig félig nyitva van a szeme, eleinte nagyon zavart, azt hittem h tetteti az alvást, és engem néz, de mára már megszoktam.
és nem csak a szeme van nyitva, hanem a szája is, és iszonyatosan horkol :)
de már hozzászoktam
3/15 anonim válasza:
egyetemen kevesebb mint fél év alatt elsajátítható tudomány;)
4/15 A kérdező kommentje:
ja, egyetemen:D
de akkor alvás közben nem szárad ki a szemetek??
2009. ápr. 21. 14:32
5/15 anonim válasza:
Az én párom tud így aludni, de csak félig van nyitva a szeme! Elég rémisztő! Viszont csak akkor produkálja ezt, amikor vmilyen alkalom van, és 2 sörrel több csúszik le a kelleténél (valszeg azért, mert egyébként nem iszik).
Fél éves kislányom józanul csinálja uezt. :D Erre két magyarázatot találtam:
1. az életkora,
2. az apjára ütött.
Esetleg bekómál a tápszertől. :D
6/15 anonim válasza:
Ja, és nem tudom, h kiszárad-e a szemük, mert a gyerek még nem túl kommunikatív, az apja meg másnaposan nem az. Ill. enyhén amnéziás olyankor. :D
7/15 anonim válasza:
Lehet, sőt egyesek szerint állva is lehet aludni. Felsőoktatásban meg valóban elsajátítható unalmas előadáson.
8/15 anonim válasza:
Én nem.De egyszer táborban rajta kaptuk az egyik gyereket reggel meg végig azon röhögtünk hogy milyen zombi, egyésznap kerültük :D
9/15 anonim válasza:
én ha olyan fáradt vagyok hogy nincs erőm lecsukni a szemem alváshoz..:D
10/15 anonim válasza:
Én nem, de ha ilyet látnék szaladnék oO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!