Ki tud nyitott szemmel aludni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 14:05
11/15 anonim válasza:
volt,hogy észrevettem, hogy látom a este a szobám, pedig már aludtam:D
nagyon ijesztő volt:D
12/15 anonim válasza:
még nagyon kicsi koromban mikor ott aludtam mamáméknál akkor tatám elaludt ÁLLVA a tévé előtt :))
13/15 anonim válasza:
hát én lehet :))
tegnap egész éjjel nem tudtam elaludni (nem is csoda,megittam vacsira egy pohár jegeskávét:D) szóval ha úgy nézzük,én tegnap reggel 10 óta ébren vagyok :))
és az előbb annyira fáradt voltam,hogy befeküdtem egy kicsit az ágyba és azt vettem észre hogy félig alszok...de akkor miért van nyitva a szemem is félig?! :D
13L
14/15 anonim válasza:
Én egyszer oviban aludtam nyitott szemmel.Arra ébredtem, hogy nyitottam volna a szememet, de már nyitva volt.
Meg múltkor természet ismeret órán.le sem hajtottam a fejemet a padra. azt álmodtam, hogy azt üvöltözik hogy bableves, miokor felébredtem, mondta az egyik osztálytársam, hogy tényleg azt üvöltözték.xDD
15/15 anonim válasza:
Anyum egyszer levideózta, ahogy nyitott szemmel alszok... :D:D:D Valami iszonyat ijesztő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!