Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csirke haziallatkent?

Csirke haziallatkent?

Figyelt kérdés

Tanulok es van egy picike berelt lakasom. Vegan vagyok, es szeretem a csibeket. :)

Mekkora hely lenne megfelelo egy csirke szamara? Egyedul vagy parban? Kellemes kornyezet kialakitasa? Mekkorara none meg? Sok zajt csap? (Szomszedok miatt) nagyon unatkozna?

Mivel nincs sok idom, kutyam nem lehet, halacska is szoba johet. :)

25/L

2017. dec. 15. 03:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy a vegánok nem kínoznak állatokat.
2017. dec. 15. 06:39
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Hat sok sikert hozza, a foberlod ugy fog kivagni, mint a macskat sz**ni.

A csirke 'haziallat', de nem szobakutya. Termeszetes fenyre, kapirgalasra, valtozatos kornyezetre van szuksege. Nem, nem lesz soha szobatiszta, mindamellett egy kifejezetten ostoba allat, es par het alatt nagyon nem az a cuki sarga csipogo madarka lesz belole, amire te gondolsz.

2017. dec. 15. 06:48
 3/5 anonim ***** válasza:

A kakas nagyon sok zajt csap és nagyon kellemetlen mellette aludni. Maga a tyúk nem hangos.

Ha nincs sok időd, az akvárium, vagy terrárium jó ötlet.

2017. dec. 15. 08:16
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Igen , sok zajt csap és mindenhová oda kakál, jó büdös és kosz lenne a szobában.
2017. dec. 15. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En is imadom a tyukokat, olyan cukik. :D Rengeteget jatszottam veluk mamaeknal kis koromban, meg malacokkal is. De eszembe se jutna benti allatkent tartani . Neki homokra van szuksege, fuve, sarra, napfenyre, levegore, tarsasagra. Te mit kinalnal neki? Bortont. Majd ha lesz kertes hazad, lehetnek tyukjaid.
2017. dec. 15. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!