Nem tudom elfogadni a túl vékony lábaimat. Tippek?
Azt nem mondanám, hogy sovány vagyok, csak a lábaim nagyon vékonyak, emiatt úhy érzem, hogy fura/csúnya testalkatom van. A csípőm nem eléggé széles(eléggé keskeny), a derekam pedig az átlagnál egy picivel szélesebb. Na meg elég magas vagyok lány létemre, amit utálok(172 cm). Most a lába kb. ilyenek lehetnek: [link]
Szeretném rajta változtatni. A genetikában is rendesen benne van, anyunak is elég vékony lábai vannak, viszont a felsőteste mondhatni ducikás. Apu szintén. Nem akarok ilyen maradni, szeretnék végre vastagabb lábakat. De most nem olyan nagyon izmos lábakra gondolok, mert azok nem tetszenek, hanem például ilyenre: [link]
Légyszi segítsetek!
elsőnek szedj fel pár kilót ami meglátszik a lábon is
és aztán csinálj hasizmokat 3 óránként kb 15-t ha nem vagy sportos és hidd el megéri :)
172 centivel nem vagy "elég magas lány létedre". Tökátlag magasság.
Célzott fogyás nincsen, nem tudsz csak innen vagy onnan fogyni.
A lábad vastagításához meg izmosodnia kell, guggolás, kitörések, tehát edzés, mellette azért egyél rendesen, tehát a szinteden külön sporttáplálkozás nem feltétlenül muszáj, de nehogy koplalni merészelj. Túl izmos meg sosem lesz, majd meglátod, hogy egy közepes eredményért is meg kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!