Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan rejtsük el? Piáról...

Hogyan rejtsük el? Piáról lenne szó.

Figyelt kérdés

a piát a köcsög osztályfőnök elől az oszttálykiránduláson?? Nagyon figyel,átkutatja a cuccainkat!de nekünk pia kell,szal tippeket kérnénk!!!!előre is köszi

egy alkoholista osztály xĐ[8.b)

2010. jún. 2. 14:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

17:36

papa én 8.ban már szívtam, és nem azt mondom, hogy olyan sokra, de vittem valamire, és nem élek rosszul.

2010. jún. 2. 20:14
 12/18 anonim ***** válasza:
jaja, azt is mondják, hogy aki hokizik, azzal nem tom mi lesz... Képzeletbeli világukban minden úgy van, ahogy ők tökéletesnek gondolják, emiatt morális referenciának számítanak. Döntési jogod nincs, ne rosszalkoggyá :)
2010. jún. 3. 13:29
 13/18 anonim ***** válasza:

20:14

gratu neked, ez legyen a követendő példa a pujáidnak is

ezek szerint te a maradék 10%ba estél

2010. jún. 3. 13:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Helyszínen kell megvenni és nincs gond. :D Amugy 8-ban kicsit korai, én 9. osztálykiránuláson b*sztam be marhára :D
2010. jún. 5. 23:23
 15/18 anonim válasza:
Ha van szekrényed akkor a tetejére. Amúgy meg jobb ha magadba rejted el. EGÉSZSÉGEDRE!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 6. 09:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is 8.-os vagyok, de ezen annyira kitudok akadni, és nem azért, mert "jó kislány" vagyok. Hanem mert szánalmas. Miért lesz több az ember, ha mérgezi magát? Ezt sose értettem. Nincs undorítóbb egy csapat részeg embernél.
2010. jún. 6. 09:27
 17/18 anonim ***** válasza:

ÉN hetedikes vagyok és iszom.

Mi az hogy mérgezi magát?

Látom sokat értesz a témához.

Az hogy iszik nem azt jelenti hogy egyből be is rúg.

Beleiszik az innivalótokba vagy csak megnézi vagy beleszagol?

Nekünk nem csinál ilyeneket ezért egy fantás üvegbe elég volt önteni.

2010. jún. 6. 11:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Az okés, hogy ivás, minden lazább ember iszik ebben az időszakban..

De berúgni úgyse rúghattok be, mert azt kiszúrja a tanár.. akkor meg minek inni? :D

Egy kortárs

2010. jún. 6. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!