Hogyan rejtsük el a piát?
Szóval gólyatáborba megyünk és szeretnénk egy kicsit bulizni.
Állítólag átkutatnak.
Hogy rejthetnénk el a piát meg a cigit?
Csak a kérdésemre várok válaszokat.
Felsőoktatási gólyatábor? Oda felesleges piát vinni. (tapasztalat)
A cigit nem veszik el.
Gondolom középiskolás gólyatábor, egyetemin már ők adják :)
Piát átöntheted más üvegbe (ha nem akarod műanyagban akkor pl. szörpösbe).
A cigi pedig kicsi, a fogkrémes-tusfürdős kistáskád biztos nem fogják átkutatni.
Köszi a normális válaszokat!:D
Jöhetnek még az ötletek.
ha lany vagy..rakd a cigit a tampon melle, a taska egyik kisebbik zsebebe. a tanarbacsi meglatja a dobozt es nem kutat tovabb >.< ha fiu vagy, NE vigyel tampont :D amugy kozepsulisban szerintem elveszik a cigit, nalunk legalabbis eleg szigoruak.
pia..vigyel egy jo meleg pulcsit es rakd a borond aljaba, elozoleg csavard bele az uveget. kisebb uveg eseten mukodik terdzoknival, garonne eseten hatizsakkal (: sok sikert!
Fogod a cigit, beleteszed egy nejlonzacsiba, azt bekötöd, és beleteszed egy ÜRES és KIMOSOTT tusfürdős flakonba. Ott találják meg... Ajálnom a WO2-flakont, az jó nagy, sokminden belefér.
Ha alaposan kimostad a flakont, még piát is tudsz benne vinni (persze ezt ne a zacsis cigi mellé öntsd). Váltócipőbe, amit a táskában viszel érdemes még cigit rejteni, persze csak akkor, ha nem esik ki belőle, amikor kiveszed. És az örökzöld hálózsák. A zsákba magába tedd, és úgy csomagold el.
A szörpös üveg nekem túl átlátszó (úgy értem, lebukós).
Aztán ésszel és jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!