a piát a köcsög osztályfőnök elől az oszttálykiránduláson?? Nagyon figyel,átkutatja a cuccainkat!de nekünk pia kell,szal tippeket kérnénk!!!!előre is köszi
megmondom a tutit ami beválik !ás ványvizes másfélliteres üveget szétvégod,valami erős zacskóból ami átlátszi leragasztod az alját,a tetejébe vizet az aljába piát töltesz,és kis öngyújtóval összeforrasztod,aztán valami papír rá ami szokott lenni rajta,amikor inni akartok meg kijukasztjátok alul és jön a piaa :D
2010. jún. 2. 14:18
2/18 anonim válasza:
Köcsög osztályfőnök??! Hát sztem meg ti vagytok a köcsögök, kis taknyosok. Ha nagyon kell, igyátok meg, mielőtt felszálltok a buszra, utána kapjatok be egy rágót.
2010. jún. 2. 14:19
3/18 anonim válasza:
Te, ha részegen elüti valamelyikőtöket egy autó, vagy belefullad a tóba, vagy megerőszakolják egyikőtöket, akkor is az osztályfőnök lesz a köcsög?
2010. jún. 2. 14:27
4/18 anonim válasza:
Azt hittem, gimis kérdez ilyet, de ledöbbentem, hogy b.-os. Öreg, lesz még időd inni, egyetemen kiütni magad, már ha továbbtanulsz. Koncentráljatok még elsősorban másra, nem hiszed el, de megéri. Szerintem gáz olyan idősen inni, de majd egyszer te is rájössz erre, remélem.
2010. jún. 2. 14:33
5/18 anonim válasza:
Hát mondjuk én nem fogok elkezdeni itt papolni neked, mert sajna én is piáltam rendesen, mikor 8-os voltam..
Hogy érted, hogy mindent? Nincs joga átkutatni a táskádat, vagy igen?
2010. jún. 2. 15:14
6/18 anonim válasza:
Fél literes üvegbe át kell önteni, utazóba aljába be, és kész. A Sprite, A Schweppes üdítők zöld üvegben vannak, vagy van 1,5 literes energiaital, szürke üvegben.
Egyébként én is meglepődtem, hogy 8.-os, azt hittem legalább gimisek vagytok.
2010. jún. 2. 15:25
7/18 anonim válasza:
Ilyesmit mindig pocakba rejtünk hamar.
2010. jún. 2. 15:54
8/18 anonim válasza:
a helyszínen vegyétek meg, ne elötte.
vagy töltsétek át olyan üvegekbe, amiben nem látszik, hogy mi van.
2010. jún. 2. 17:31
9/18 anonim válasza:
aki 8. osan iszik abból egy nagy nulla lesz nagykorába, sőt inkább minusz, az ilyenekből lesznek a tüntetők akik kimennek a Kossuth Térre, hogy több pénzt adjanak nekik...elhihetitek aki ott van annak a 90%a csak a 8 általánost végezte el mert az is fontosabbnak tartotta a piát meg a cigit mint a tanulást ... ez a jövőd neked/nektek is...
2010. jún. 2. 17:36
10/18 Ammarilys válasza:
én is azt hittem h gimisek. amugy az első válaszoló jól mondja.nálunk általánosba nem voltak piálások,de most majd lesznek (középsuli,3.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!