Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kellene...

Szerintetek mit kellene tennem? 15/L

Figyelt kérdés

Nem tudtam hova irni,ezért irtam ide...xD

Szal az van,hogy suliban a fiukban tombolnak a hormonok,és minket csajokat nyuzgálnak,meg olyanokat mondanak,h megáll az eszem,nyulkálnak mindenhova,fogdosnak minket össze vissza.

Mivel a barátnőimet jobban fogdossák,azéert irom a kérdést.Nekem mindig azt mondják h nem vok eléggé rámenős.Csak az a baj,h nem vok olyan h most szaladjak oda,és markoljam meg neki,v fogjam meg a seggét,v valami...

Szerintetek mit kellene tennem h rám is jobban bukjonak?

2010. jún. 1. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Szóval.

Csak hogy össze foglaljam. Neked nem tetszik hogy nyúlkálnak de azt akarod hogy nyúlkáljanak?

2010. jún. 1. 20:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam h nem tetszik 1 szóval sem...
2010. jún. 1. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:

húú hallod bocs de neked az tetszene ha a fiúk úgy használnának ki h fogdosnak?

szerintem pénzt is kérj érte...

2010. jún. 1. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy mi köze a tapizásnak ahhoz hogy a lány rámenős-e ha csak a pasi tapizik.
2010. jún. 1. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne attól érezd magad többnek vagy jobbnak hogy téged többet fogdosnak a srácok.. ;) A hormonok meg már csak ilyenek,de szerinted az tényleg előnyös ha egy csajt az tapiz le, aki csak akar?Sztem várd ki amíg lecsillapodnak kicsit a dolgok!
2010. jún. 1. 20:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Na innen azthiszem h csak az utolsó válasz volt értelmes..Köszii
2010. jún. 1. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

mindegyik válasz értelmes volt...

fiú vagyok, de a helyetekben egy ki..szott nagy pofont lekevernék annak aki fogdos :D most akkor megyek az utcán, megfogom a seggedet, te meg csak mész tovább vagy mi? jó hely lehet az...

2010. jún. 1. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

az én sulimba rengeteg jó csaj jár, de eszembe nem jutna h így hozzáérjek bármelyikhez is, mivel nem csak magamra gondolok, hanem arra is, h milyen szörnyű lenne akármelyik lánynak is, ha ilyet tennék

inkább szedj fel magadnak egy pasit, de ne az osztályból,

és ölelgessétek egymást

2010. jún. 1. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból ölelgetem a fiú osztálytársaim de ők nem tapiznak.:D

Ennyi a tisztelet. Inkább vagyok a barátjuk mint egy rihe rongy.xD

2010. jún. 1. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!