Szerintetek mit kellene tennem? 15/L
Nem tudtam hova irni,ezért irtam ide...xD
Szal az van,hogy suliban a fiukban tombolnak a hormonok,és minket csajokat nyuzgálnak,meg olyanokat mondanak,h megáll az eszem,nyulkálnak mindenhova,fogdosnak minket össze vissza.
Mivel a barátnőimet jobban fogdossák,azéert irom a kérdést.Nekem mindig azt mondják h nem vok eléggé rámenős.Csak az a baj,h nem vok olyan h most szaladjak oda,és markoljam meg neki,v fogjam meg a seggét,v valami...
Szerintetek mit kellene tennem h rám is jobban bukjonak?
Szóval.
Csak hogy össze foglaljam. Neked nem tetszik hogy nyúlkálnak de azt akarod hogy nyúlkáljanak?
húú hallod bocs de neked az tetszene ha a fiúk úgy használnának ki h fogdosnak?
szerintem pénzt is kérj érte...
mindegyik válasz értelmes volt...
fiú vagyok, de a helyetekben egy ki..szott nagy pofont lekevernék annak aki fogdos :D most akkor megyek az utcán, megfogom a seggedet, te meg csak mész tovább vagy mi? jó hely lehet az...
az én sulimba rengeteg jó csaj jár, de eszembe nem jutna h így hozzáérjek bármelyikhez is, mivel nem csak magamra gondolok, hanem arra is, h milyen szörnyű lenne akármelyik lánynak is, ha ilyet tennék
inkább szedj fel magadnak egy pasit, de ne az osztályból,
és ölelgessétek egymást
Én alapból ölelgetem a fiú osztálytársaim de ők nem tapiznak.:D
Ennyi a tisztelet. Inkább vagyok a barátjuk mint egy rihe rongy.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!