Mit tegyek lustaság ellen? : ) ) ) )
Persze másokat is idegesit. De már engem is ....nincs élet erőm. (Lehet a bulimia miatt is??)
Mit tegyek Ellenneeee???????
Én úgy gyógyultam ki belőle, hogy mindennap csináltam valamit. A jutalom a lustálkodás volt :D
Körbe jártam a szobámat, a lakást, és egy papírra felírtam, hogy mit kell csinálnom, melléjük egy rublikát rajzoltam. Pld:
Porszívózás []
Mosogatás []
Portörlés []
Ruha hajtogatás []
Először azt választottam, ami a legrövidebb ideig tart. Ez nálunk a porszívózás. Gyorsan megcsináltam, majd visszafeküdtem. Másnak mosogattam, harmadnak budit sikáltak, negyedik nap megint én mosogattam, este pedig sorozat nézés közben összehajtogattam a ruháimat. Mindennap egyre több dologhoz lett kedvem, elkezdtem jobban érezni magam úgy, hogy teszek a környezetemért és magamért is.
Az első hónap szenvedés volt, de szépen hozzászoktam. Engem akármilyen kínos is, de motivált kezdetben az is, hogy színes filctollakkal írtam fel a tennivalókat, és kiszíneztem a rublikákat, meg rajzoltam a tevékenységek mellé is valamit. Mint valami kisgyerek, vártam, hohy beteljen mindegyik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!