Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg elmegy felettem az idő?

Tényleg elmegy felettem az idő?

Figyelt kérdés
Anyu meg az ismerőseim mindig azzal b@sztatnak, hogy mér nem járok el otthonról. Soha nem volt még barátom 15/L, itt lenne már az ideje. Diszkóba is, hogy menjek, de nem értik, hogy én itthon szeretek lenni egyedül. Meg, hogy majd én mennék 20-évesen, meg akkor fiúznék.
2010. máj. 31. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyet azért még nem hallottam, hogy valaki elküldene bulizni egy fiatal lányt. Szerintem megválaszthatod, hogy mit csinálsz, mihez van kedved.

Csak nehogy nagyon befordulj.

2010. máj. 31. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyudnak és az ismerőseidnek teljesen igaza van Kicsit mozdulj ki otthonról Az én lányom is olyan mint te és én is mindig ezzel nyaggatom Ha nem is a discoba de kicsit társaságba leülni egy parkba beszélgetni barátnőkkel
2010. máj. 31. 08:43
 3/7 A kérdező kommentje:
De hát, ha nem akkor nem kell erőltetni.
2010. máj. 31. 08:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki fiatalon bulizik, az a baj, ha otthon ül, akkor meg az... 16-17 éves koromig én se nagyon jártam sehova, mert nekem jó volt úgy. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, ugye? :)
2010. máj. 31. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Én olyan voltam, hogy 15-17 éves koromig állandóan mentem volna bulizni péntek-szombat, akkor azért balhéztak velem, aztán valahogy úgy alakult, hogy utána nem mentem, csak havonta 1x max, akkor meg az volt, hogy majd 30évesen 2 gyerek mellett akarom kiélni magam? Szóval minden baj volt. :S
2010. máj. 31. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok! Haverhoz elmegyek de bulizni sose voltam! ellene vagyok a drogoknak, ciginek, alkoholnak! barátnőm nem volt de ugy vagyok vele hogy rá is ér még! de engem nem küldenek mert megértik hogy nem akarok de én nem ugy hogy majd 20 évesen hanem soha nem akarok! Egyszerüen pénzkidobás! inkább veszek rajta csuklószorítót, jó futócipőt és megyek Parkourozni! :D 4ever!
2010. jún. 5. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:

A rém rendes családban van egy pont idevágó idézet, mikor átjön hozzájuk Marcy Darcy és azt kérdezi "Mit csináltok?"

Erre Peggy: "azt mondják elpazaroljuk az életünket, de élvezzük"

2010. jún. 5. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!