Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy pl. buddhist...

Hogyan tudnék egy pl. buddhistát arra rávenni, hogy keresztény legyen?

Figyelt kérdés
Hittan órán azt a házit kaptam,hogy kb 10-15 mondatban írjak egy "történetet", amiben az van, hogy valami halálveszélyben(pl.repülőzuhanás) vagyok egy nem keresztény emberrel(muszlim,buddhista stb)és valahogyan rá kell vennem hogy keresztény legyen.Ti milyen érveket mondanátok neki,hogyha túléljük a zuhanást,aztán keresztelkedjen meg?

2017. okt. 23. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"egy az, hogy attól még hogy vallásos suliba járok,nem kell vallásosnak lennem.A tanárok is mondják, hogy nem muszáj annak lenni,sőt, van(nak) ateista tanár(ok) is!"

Kérdező, ez azért elég gáz. Nem vagy vallásos de azért hittant tanulsz. Ez pont olyan, mint mikor azt mondogatja valaki, hogy "nem vagyok meleg, csak tetszenek a férfiak". Na ja.

2017. okt. 25. 09:57
 12/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

utolsónak:

miért is lenne gáz? mikor jelentkeztem ebbe a suliba, akkor elfogadtam, hogy muszáj lesz hittant is tanulom, mert ez az óra ugyanolyan ebben a suliban mint pl a kémia....kémiát is tanulnom kell, pedig kicsit se szeretem...szóval azért mert nem szeretem a kémiát akkor most ne is járjak emiatt suliba? kb ugyan az a szitu.

Attól még hogy nem vagyok vallásos, végig hallgatom a hittan órákat és ennyi, sőt, még tanulhatok is belőle,ha nem is vagyok vallásos.

Ja, és honnan szeditek ezeket a gagyi, GÁZ hasonlatokat?😂😂

2017. okt. 25. 21:01
 13/13 anonim ***** válasza:
62%

Térítés:

A pap,a sáros utca keskeny járdáján bandukolt,amikor szembe jött vele,egy részeg,dülöngélve.A pap megpróbálta kiszámítani a dülöngést,ezzel elkerülendő,az összeütközést.Rosszul sikerült,s a részeggel együtt belehemperegtek a sárba.Ekkor ismerte meg a papot a részeg:

-De hisz maga az a pap,aki engem megtérített!-kiáltott fel.

-Az lehet,de a Szentlélek jobb munkát végzett volna!

2017. okt. 26. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!