Volt egy mese kisgyerek koromban amit nagyon szerettem, csak nem jut eszembe a címe. Tudnátok segíteni?
Őszintén nagyon de tényleg borzasztóan kicsi lehettem, mert annyira emlékszem az egészből hogy volt egy narancssárga dinoszaurusz aki egy szigeten utazott a tengeren, és azon a szigeten volt egy pálmafa amibe kapaszkodott és úgy ment azt nem tudom hogyan. Volt két barátja egy fiú és egy lány akik ikrek, és egy cirkuszban dolgoztak,ó és az anyjuk volt a cirkusz igazgatója, és mindíg arra ment a cirkusz amerre a dínó. És volt egy főgonosz aki már nemtudom mit akart, de egy sötét szobában egy nagyon nagy képernyőjű monitor is volt, és a fickó monoklit viselt. És a dínónak voltak olyan ősei akik egy őserdőben éltek, egy olyan helyen ahol olyan építmények voltak, mint a maja templomok. És emlékszem hogy ezt a helyet keresték az egész mese alatt, de csak nagyon sokára találtak meg.
Hát ennyire emlékszem így. Ha valaki csodával határos módon tudja a választ, vagy akár csak egy nyomot amin elindulhatok azt nagyon megköszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!