Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt olyan fiatal, aki nem...

Van itt olyan fiatal, aki nem jár bulizni? És pl. a ma estét is otthon tölti?

Figyelt kérdés
Én 18/L vagyok, mióta a párommal vagyok nem járok szinte sehova.Viszont Ő sokat dolgozik, ezért egyedül töltöm az estét itthon.Nem is hiányzik, nem az, csak érdekel, hogy csak egyedül vagyok e igy.
2010. máj. 28. 19:27
1 2
 11/13 Ammarilys ***** válasza:

amikor pasim volt,ö is sokat dolgozott,mindig hétvégén.akkor nekem a szombatom arról szólt,h a késö esti vonattal mentem (2 vonattal)hozzá.ritkán mentünk el vhova.ha meg külön mentem,akkor meg xarul éreztem magam,mert nem volt mellettem.

most nincs senkim 2 hónapja,de elvagyogatok,sokszor nem megyek sehova,ez van :D

18/L

2010. máj. 29. 00:38
 12/13 anonim válasza:
Ez megnyugtat, ugyanis a párom haverjai valószínűleg azért utálnak annyira, mert nem vagyok "bulis típus". Most komolyan? Mi rossz van abban, ha valaki nem szeret bulizni? Nekem jobb dolgom is van, mint taccsrészegen hülyét csinálni magamból. Én így szeretem az életet, nem hiányzik és soha nem is hiányzott belőle ez a fajta felhajtás. 20/L
2014. máj. 31. 20:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi számít bulinak? Ha a szórakozóhelyekre gondolsz ahol hangosan üvöltve sem értem amit a másik mondd a sok cigiről már kb hányok és másnap epét hányok elárulom senki nem marad le semmiről ha ezt kihagyja... :D persze kérdés az van e ez miatt "kimaradok valamiből" érzete az egyénnek. Ha nekem volt, akkor ugyis mentem. Ha meg nem volt leszartam hogy gáz e vagy sem. Saját igény a fontos nem az átlag szava..
2015. nov. 4. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!