Melyik válasszam? Nem tudok dönteni, szerintetek?
Régebben néptáncoltam kb. 3-4évig,de abba hagytam.Őszintén szólva már nagyon bánom.Nem tudom mennyi értelme lenne most újra bele vágni.Másrészt 1éve kézizek a suli csapatban és már hívtak a városi csapatba is.
Mindkettőt imádom,és azt hiszem muszáj döntenem.A kettő együtt a próbák,edzések miatt talán túl sok lenne,mert tanulnom is kell.
Szívem szerint mindkettőt csinálnám,de a szüleim úgy is lebeszélnének róla.
Ha kéziznék tovább,fejlődnék és akár egy jobb csapatban is játszhatnék,mint a városi.
Ha néptáncolnék fellépésekre járnánk,megismerné az országot,Erdélyt is.
Most van is egy néptánccsoport,ahol embereket keresnek.Sajnos nem sok mindent tudok róla,de van egy ismerősöm aki tud ebben segíteni.
Viszont attól tartok mind a két esetben,hogy befogadnak-e majd és hogy nem leszek-e túl béna hozzájuk képest.
Régen arról álmodoztam,hogy néptáncolni fogok és sok barátom lesz,bejárjuk az országot,elmegyünk Erdélybe,a Felvidékre stb.
Aztán jött a kézilabda rajongásom,amiről azt gondoltam csak ideieglenes,de nem.Már 4éve imádom a kézilabdát.
Mindkettőben érhetek el sikereket,ha tehetséges vagyok benne,de nem tudom melyikben vagyok tehetségesebb.
Meg azt sem tudom,hogy mennyire tudnék még táncolni.
Ha barátságosak a többiek és úgy viszonyulnának hozzám biztos könnyen belejönnék újra a táncba,de mégis tartok tőle...
Olyan rossz helyzet.
Itt van két álmom és dönteni kell,mert mindkettő túl sok lenne már:S
Szerintetek?Mit csináljak?
15/L
Kézi :) A néptánc már kcisit ódivatú..a kézi pedig menő.
Bár szerintem te döntsd el :D Mi nem tudjuk, hogy milyen vagy :D
Köszi!
A másik probléma a pénz.Pénz mindkettőhöz kell,de talán a kézilabdához kevesebb.Sajnos nem vagyunk valami tehetősek,és ez itt a gond.A néptánc azért több pénz igényel.
Van néptáncos rokonom is és a czizma,a fellépő ruhák,az utazások elég sok pénz.
A kézilabdánál csak a mez,cipő ilyesmi kell.
Kézi
Tele van jó pasikkal a nézőtér, a néptáncra pedig nem éppen a legjobb pasik járnak.
Köszi!
A szüleim is azt mondták inkább maradjak a kézinél:)
Hát azért néptánc fellépéseken is találkoztam már sok jó pasival (táncossal) :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!