Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha hallasz egy csecsemő vagy...

Ha hallasz egy csecsemő vagy egy kisgyerek haláláról, gondolsz arra-ő meghalt kiskorában, te pedig, íme, felnőttél?

Figyelt kérdés
Hogy miért épp ő halt meg és te érted meg a felnőttkort.
2017. okt. 3. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ezzel az erővel gondolhatnék arra is, hogy XY miért él 120 évig, én meg miért fogok elpatkolni 70 évesen.
2017. okt. 3. 12:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Igaz,erre is lehet gondolni.De 120 év vagy 70 év-70 év vagy 1-2 év: az utóbbinál mégiscsak nagyobb és döntőbb a különbség.
2017. okt. 3. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem gondolok ilyenre. Én a gusztustalanabbik fajtából vagyok: az vagyok, akit nem érdekel se más halála, se más valaki betegsége. Akiket nem ismerek, azok nem tudnak érdekelni, nem érzek irányukba semmit. Legyen az kisbaba, velem egyidős, vagy jóval idősebb ember. Ha minden hallott halál esetet így magamra vennék, rövid időn belül tönkre mennék...
2017. okt. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!